Γενικά

20 Δεκεμβρίου 2018 15:38

Κινδυνεύει με φυλάκιση, λόγω κακής κριτικής για ένα… φόρεμα!

Το φόρεμα σχεδίασε η πριγκίπισσα της Ταϊλάνδης, Nariratana, η μοναχοκόρη του “βασιλιά με το μπουστάκι”…

Κινδυνεύει με φυλάκιση, λόγω κακής κριτικής για ένα… φόρεμα!
-

 

YouTuber από την Ταϊλάνδη κινδυνεύει να βρεθεί στην φυλακή εξαιτίας ενός αρνητικού σχολίου που δημοσίευσε στο Facebook, σχετικά με την τουαλέτα της Miss Universe, την οποία σχεδίασε η  πριγκίπισσα Nariratana.

Η Wanchaleom Jamneanphol, η οποία είναι πετυχημένη YouTuber και influencer, χαρακτήρισε, την τουαλέτα “άσχημη”, παραβιάζοντας την αυστηρή νομοθεσία της Ταϊλάνδης που απαγορεύει να λέγεται ή να γράφεται το παραμικρό αρνητικό σχόλιο για την βασιλική οικογένεια της χώρας.

Η επέμβαση της δικαιοσύνης ήταν άμεση, και πλέον έχουν απαγγελθεί κατηγορίες εις βάρος της νεαρής, μετά από καταγγελία που έκανε ο Ταϊλανδέζος εκατομμυριούχος και επίδοξος πολιτικός, Kitjanut Chaiyosburanato.

Η πριγκίπισσα Nariratana είναι η μοναχοκόρη του “βασιλιά με το μπουστάκι”, Vajiralongkorn, οι στιλιστικές επιλογές του οποίου είχαν συζητηθεί πολύ στο παρελθόν.

Η νεαρή γαλαζοαίματη είναι ιδρύτρια και διευθύντρια του δικού της οίκου υψηλής ραπτικής, Sirivannavari. Θεωρείται η “πιο μοδάτη γαλαζοαίματη” της Ταϊλάνδης και φωτογραφίες της φιγουράρουν συχνά στο Tatler και την Vogue.

Ταϋλάνδη - Wanchaleom Jamneanphol - σχόλιο

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)