Γενικά

11 Δεκεμβρίου 2018 21:18

Σάλος για τον ιερέα που “λατρεύει” Gucci και Louis Vuitton! (εικόνες)

Τι απαντά ο κληρικός, μετά την προειδοποίηση της Ρωσικής Εκκλησίας ότι θα τιμωρηθεί.

Σάλος για τον ιερέα που “λατρεύει” Gucci και Louis Vuitton! (εικόνες)
-

«Τρικυμία» στην Ρωσική Εκκλησία προκάλεσαν οι αναρτήσεις φωτογραφιών στο Instagram, από έναν ιερέα, με τον ίδιο να φορά πανάκριβα ρούχα και παπούτσια, των επώνυμων οίκων Gucci και Lοuis Vuitton.

Αστραπιαία, οι φωτογραφίες με τα επώνυμα ρούχα και τα παπούτσια για «λίγα βαλάντια», τις οποίες αναρτούσε στον λογαριασμό του ο ίδιος ο ιερέας ο, Βιάτσισλαβ Μπασκακόφ, έγιναν viral.

Μετά από οχλήσεις, το Instagram «κατέβασε» τον λογαριασμό του κληρικού, όμως ήδη είχε προκληθεί μεγάλος σάλος, με αιχμές προς την Εκκλησία, για την επίδειξη πλούτου.

Ο εκπρόσωπος της Ρωσικής Εκκλησίας, Αλεξάντερ Βολκόφ, ανακοινώνοντας την συγκρότηση επιτροπής που θα εξετάσει την «υπόθεση Μπασκάκοφ», ανέφερε χαρακτηριστικά «ελπίζω ότι αυτό ο βοσκός θα επανέλθει στο σωστό δρόμο».

Ρωσία - Ιερέας - Instagram - Gucci - Louis Vuitton

Ρωσία - Ιερέας - Instagram - Gucci - Louis Vuitton

«Η ζωή ενός ιερέα δεν μπορεί να διαχωριστεί ανάμεσα στον ιδιωτικό και τον δημόσιο βίο και κανείς ιερωμένος δεν μπορεί να λειτουργεί ως ιερέας από το πρωί μέχρι το μεσημέρι και μετά να είναι όποιος θέλει μέχρι το βράδυ» συνέχισε ο εκπρόσωπος της Εκκλησίας της Μόσχας, σύμφωνα με την εφημερίδα Guardian.

Ρωσία - Ιερέας - Gucci - Louis Vuitton

Ρωσία - Ιερέας - Gucci - Louis Vuitton

«Θα αποδεχθώ την ποινή, αφού δεν μπορώ να είμαι ταπεινός και ευπρεπής», απάντησε ο ίδιος ο Μπασκάκοφ, «η πέτρα του σκανδάλου», ζητώντας συγγνώμη από όσους σκανδάλισε.

Παράλληλα, ο ιερέας αρνήθηκε ότι τα προϊόντα των Gucci και Lοuis Vuitton, με τα οποία φωτογραφήθηκε, του ανήκουν υποστηρίζοντας ότι τράβηξε τις εικόνες μέσα στα καταστήματα.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)