Γενικά

10 Δεκεμβρίου 2018 07:08

Κάνουν ταυρομαχία με κουνγκ φου (βίντεο)

Οι απάντηση των αθλητών στους ακτιβιστές που υποστηρίζουν τον ταύρο που μπαίνει στην αρένα να «αγωνιστεί» με επαγγελματίες του κουν φου.

Κάνουν ταυρομαχία με κουνγκ φου (βίντεο)
-

Ένα διαφορετικό τρόπο για να κάνει ταυρομαχίες βρήκε ένας Κινέζος, μπαίνοντας στην αρένα, περίπου πέντε φορές την εβδομάδα.

Ο 24χρονος παλεύει με τον ταύρο με… κουν φου, κάτι που έχει βάλει σε ανησυχία τη μητέρα του.

Ο ίδιος, πάντως, λέει ότι δεν έχει τραυματιστεί ποτέ σοβαρά και ότι λατρεύει αυτό που κάνει.

Ο νεαρός παλεύει με τον ταύρο πιάνοντάς τον από το κεφάλι, τον αγκαλιάζει από τον λαιμό και τον πιάνει από τα κέρατα. Στη συνέχεια, γυρνά τα κέρατα τόσο μέχρι που το κεφάλι του ζώου γυρνά προς τα πίσω.

Για την απασχόλησή του κερδίζει 870 με 1010 δολάρια το μήνα και προπονείται σε σχολή κουν φου, κοντά στη Σανγκάι. Εκτός από την προπόνησή του, συχνά δίνει παραστάσεις για τουρίστες, ενώ διδάσκει κουν φου και σε παιδιά.

Ο συνδυασμός, όμως, του κουν φου με την ταυρομαχία, είναι κάτι που χρειάζεται χρόνια προπόνησης για να επιτευχθεί.

Παρά τις φωνές για κακοποίηση του ζώου, οι εμπλεκόμενοι αρνούνται ότι είναι σκληρό για το ζώο και απαντά στους ακτιβιστές που υποστηρίζουν ότι ο ταύρος είναι κανονικά ένα ήρεμο ζώο πως, είναι βέβαιος ότι οι ταύροι του είναι πολύ καλά μετά από τις ταυρομαχίες, ενώ εκφράζει την ελπίδα ότι περισσότεροι αθλητές του κουν φου θα το μπλέξουν με την ταυρομαχία.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)