Γενικά

14 Σεπτεμβρίου 2018 17:34

Έγκυος βρήκε νεκρό αρουραίο μέσα στην σούπα της (βίντεο)

Όταν ζήτησε εξηγήσεις από τον υπεύθυνο, εκείνος της προσέφερε χρήματα… για να κάνει έκτρωση! Βίντεο-ντοκουμέντο από την ανατριχιαστική ανακάλυψη.

Έγκυος βρήκε νεκρό αρουραίο μέσα στην σούπα της (βίντεο)
-

Σοκ έπαθε μία γυναίκα σε εστιατόριο της πόλης Γουεϊφανγκ, στην ανατολική Κίνα, όταν την ώρα που έτρωγε τη σούπα της… ανακάλυψε μέσα έναν νεκρό αρουραίο!

Έξαλλη η γυναίκα ζήτησε εξηγήσεις, εκφράζοντας παράλληλα τον φόβο της για τις επιπτώσεις που θα μπορούσε να έχει το πρωτοφανές περιστατικό στο αγέννητο παιδί της.

Με απύθμενο θράσος, ο υπεύθυνος του εστιατορίου της αλυσίδας Xiabuxiabu της πρότεινε να καλύψει τα έξοδα για να κάνει έκτρωση!

Όπως περιέγραψε ο σύζυγός της στο Kankan News: «Τρώγαμε με την οικογένειά μου στο εστιατόριο, όταν ξαφνικά η σύζυγός μου βρήκε έναν νεκρό αρουραίο μέσα στη σούπα». Όταν ήρθε ο υπεύθυνος και η σύζυγος του εξήγησε τι είχε συμβεί, εκείνος φέρεται να είπε: «Εάν ανησυχείτε για το μωρό, μπορούμε να σας δώσουμε 20.000 γιουάν (περίπου 2.000 ευρώ) για να κάνετε έκτρωση».

Απέρριψαν την προσφορά του, χωρίς δεύτερη κουβέντα, προκειμένου να επισκεφθούν νοσοκομείο για να υποβληθεί η εγκυμονούσα στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Η δημοσιοποίηση της υπόθεσης πυροδότησε θύελλα αντιδράσεων στα social media και προκάλεσε κλυδωνισμούς στην αξία της μετοχής της εταιρείας, που έχασε …εν μία νυκτί περίπου 200 εκατομμύρια δολάρια.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)