Γενικά

03 Μαΐου 2018 18:31

Την σκότωσε, την τεμάχισε και κράτησε τα εντόσθιά της για να τα φάει (βίντεο)

Είχε μπει σε ψυχιατρική κλινική για επίθεση σε γυναίκα και για απόπειρα βιασμού με τραυματισμό... Τι δήλωσε ο ίδιος. Τι βρέθηκε στο ψυγείο του...

Την σκότωσε, την τεμάχισε και κράτησε τα εντόσθιά της για να τα φάει (βίντεο)
-

Ένας άνδρας από την Αυστρία, με βαρύ ποινικό μητρώο, ομολόγησε ότι σκότωσε μία γυναίκα, έριξε τη σορό της σε λίμνη και κράτησε τα εντόσθιά της, σε μικρά κομμάτια, στην κατάψυξη για να τα φάει αργότερα.

Η φριχτή υπόθεση αποκαλύφθηκε στα μέσα Απριλίου, όταν ένας ψαράς ανακάλυψε το θώρακα της γυναίκας να επιπλέει στη λίμνη Ραστ, στα ανατολικά της Βιέννης.

Ο ύποπτος δύο χρόνια νωρίτερα είχε πάρει εξιτήριο από ίδρυμα για ψυχικά ασθενείς, καθώς χτύπησε μια κοπέλα με σιδερένιο λοστό στο κεφάλι, ενώ επιχείρησε να βιάσει μία άλλη κόβοντάς της με τα δόντια τη θηλή!

Ο 63χρονος ομολόγησε ότι σκότωσε τη γυναίκα κατά τη διάρκεια μεταξύ τους καβγά στο διαμέρισμά του. Στη συνέχεια τεμάχισε το πτώμα της και έριξε τα κομμάτια στη λίμνη.

Η αστυνομία βρήκε επίσης ίχνη του DNA της και άλλα μέρη του σώματός της στο ψυγείο του. Σύμφωνα με το δικαστήριο, ο άνδρας είχε κρατήσει μέρη του σώματός της για να τα φάει, μιμούμενος τον γνωστό Hannibal Lecter.

Ο δράστης με μακρύ παρελθόν βίας και σεξουαλικών εγκλημάτων, είπε ότι γνώρισε την κοπέλα σε σταθμό του τρένου στη Βιέννη και την πήγε στο σπίτι του με σκοπό το σεξ. Η κοπέλα ήταν εκδιδόμενη από τη Σλοβακία, ηλικίας 25 - 30 ετών.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)