Γενικά

29 Μαρτίου 2018 09:19

Μαστίγωσε δημόσια τον εραστή της γυναίκας του (βίντεο)

Πρόκειται για τον απατημένο σύζυγο που είχε μαστιγώσει και τη γυναίκα του στην πλατεία του χωριού, προκαλώντας την παγκόσμια κατακραυγή.

Μαστίγωσε δημόσια τον εραστή της γυναίκας του (βίντεο)
-

Ο απατημένος σύζυγος που μαστίγωσε τη γυναίκα του στην Ινδία και προκάλεσε την παγκόσμια κατακραυγή, έδωσε και συνέχεια στις πράξεις του, παίρνοντας το νόμο στα χέρια του, όπως εκείνος έκρινε….

Την επόμενη μέρα από το δημόσιο μαστίγωμα της γυναίκας του επανήλθε, μαστιγώνοντας και τον εραστή της, τον οποίο είχε δέσει σε ένα δέντρο στην πλατεία του χωριού, παρουσία και πάλι του πλήθους που επευφημούσε.

Ο εραστής κρεμάστηκε ανάποδα και μαστιγώθηκε από τον απατημένο σύζυγο με μια ζώνη, ενώ στη συνέχεια το πλήθος ανέλαβε δράση…. συνεχίζοντας  την τιμωρία.

Η γυναίκα φέρεται στις αρχές Μαρτίου να εγκατέλειψε τη συζυγική στέγη και να έφυγε με τον εραστή της με τον οποίο ζούσαν σε ένα συγγενικό του σπίτι.

Λίγες ημέρες αργότερα ο απατημένος σύζυγος έστειλε αντιπροσωπεία στη σύζυγο προκειμένου να την πείσει να επιστρέψει σπίτι.

Αν και οι «εκπρόσωποί» του της υποσχέθηκαν ότι δεν θα την πειράξουν, με την άφιξή της στο σπίτι συγκροτήθηκε ένα «δικαστήριο» γερόντων που τη δίκασε και την καταδίκασε.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)