Γενικά

09 Ιουλίου 2017 12:48

Δέχθηκαν πυροβολισμούς ενώ έκαναν σεξ μπροστά σε κοινό πάρτι swingers (βίντεο)

Στο νοσοκομείο κατέληξε ένα ζευγάρι που συμμετείχε σε πάρτι ανταλλαγής συντρόφων.

Δέχθηκαν πυροβολισμούς ενώ έκαναν σεξ μπροστά σε κοινό πάρτι swingers (βίντεο)
-

Τραγική κατάληξη είχε ένα πάρτι swingers στη Μελβούρνη της Αυστραλίας, καθώς ένα ζευγάρι δέχθηκε αστυνομικά πυρά, τη στιγμή που έκανε σεξ μπροστά στους παρευρισκόμενους.

Το πάρτι ανταλλαγής συντρόφων βρισκόταν σε εξέλιξη, όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο μετά από κλήση για παρουσία ενόπλου.

Τη στιγμή που οι αστυνομικοί εισέβαλλαν στο κλαμπ ο 35χρονος ήταν ντυμένος ως Τζόκερ και δέχθηκε τα αστυνομικά πυρά στο θώρακα, με τις Αρχές να υποστηρίζουν ότι έβγαλε όπλο. Η γυναίκα ήταν ντυμένη Χάρλεϊ Κουίν (Harley Queen) και δέχτηκε σφαίρα στο πόδι.

Σύμφωνα με τις Αρχές ο άνδρας έβαλε όπλο από το παντελόνι του, σημαδεύοντας τους αστυνομικούς που τον είχαν πλησιάσει και αρνήθηκε να το πετάξει.

Σύμφωνα όμως με την ιδιοκτήτρια του κλαμπ, «ο άνδρας δεν κρατούσε τίποτα στο χέρι του, αλλά ήταν σε μια μάλλον περίεργη θέση με τη γυναίκα, κάτι που είναι σύνηθες σε τέτοιες εκδηλώσεις».

Τα θύματα διακομίστηκαν στο νοσοκομείο, με τον άνδρα να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση υπό αστυνομική φρουρά.

«Αυτά τα πάρτι πραγματοποιούνται εδώ και περίπου 20 χρόνια στο κλαμπ, χωρίς να έχει υπάρξει κάποιο περιστατικό. Οι συμμετέχοντες είναι ενήλικες, που έρχονται ντυμένοι με στολή και πραγματοποιούν τις φαντασιώσεις τους. Τα ρούχα και τα αξεσουάρ πάντα ελέγχονται ως προϋπόθεση εισόδου», έγραψε στο facebook η ιδιοκτήτρια του κλαμπ.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)