Γενικά

19 Δεκεμβρίου 2016 10:10

“Αφόπλισαν” ληστή με δονητή! (βίντεο)

Η αντίδραση δύο υπαλλήλων sex shop στη θέα ενός ενόπλου που.. τόλμησε να τις απειλήσει θα γράψει Ιστορία!

“Αφόπλισαν” ληστή με δονητή! (βίντεο)
-

Δύο εργαζόμενες σε sex shop του Σαν Μπερναντίνο της Καλιφόρνια, βρήκαν έναν ευφάνταστο, αλλά και… βολικό τρόπο για να αντιμετωπίσουν έναν ένοπλο που ήθελε να τις ληστέψει.

Ο ληστής μπήκε στο κατάστημα λίγο προτού αυτό κλείσει, το βράδυ της Τετάρτης και όλες οι κινήσει καταγράφηκαν από τις κάμερες ασφαλείας.

Στο βίντεο φαίνεται η μία από τις δύο υπαλλήλους να φωνάζει, όταν ο ένοπλος την σημαδεύει.

Η δεύτερη υπάλληλος, εξίσου ανήσυχη, φαίνεται πως αντέδρασε ενστικτωδώς, όταν έπιασε ό,τι βρήκε μπροστά της για να τον αντικρούσει.

Και μέσα σε ένα sex shop, τι θα μπορούσε να βολεύει περισσότερο, από έναν δονητή;

«Είδα το όπλο και σκέφτηκα ότι δεν έχω χρόνο. Ενοχλήθηκα πολύ από το θράσος του να έρθει στο μαγαζί που δουλεύω και είμαι υπεύθυνη για αυτό και να βγάλει το όπλο», δήλωσε η μία εκ των δύο υπαλλήλων σε τηλεοπτικό σταθμό.

Όπως ισχυρίστηκε η ίδια, δεν πίστεψε ότι το όπλο ήταν αληθινό «ούτε για μια στιγμή» και εξ αυτού δεν φοβήθηκε καθόλου να τον αντιμετωπίσει.

Η ιδιοκτήτρια του καταστήματος, που πήγε κατευθείαν στο μαγαζί της να δει αν τα πάντα είναι στη θέση τους, δήλωσε ικανοποιημένη για το ότι οι υπάλληλοί της πήραν την κατάσταση στα χέρια τους.

Η Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα το βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας, με σκοπό την αναγνώριση του επίδοξου ληστή. Δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα αν το όπλο ήταν αληθινό.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)