Γενικά

04 Οκτωβρίου 2016 21:57

“Συνελήφθη” περιστέρι-ταχυδρόμος στην Ινδία

Ο ιπτάμενος κομιστής μετέφερε επιστολή προς τον πρωθυπουργό της Ινδίας, Ναρέντρα Μόντι.

“Συνελήφθη” περιστέρι-ταχυδρόμος στην Ινδία
-

 


“Συνελήφθη” στην Ινδία περιστέρι το οποίο πέταξε από το Πακιστάν μεταφέροντας επιστολή με αποδέκτη τον πρωθυπουργό Ναρέντρα Μόντι. Ο ιπτάμενος κομιστής, χρώματος γκρι, εντοπίστηκε από συνοριοφρουρούς και τέθηκε αμέσως υπό κράτηση.

Η επιστολή, γραμμένη στα ουρντού, ανέφερε: «Μόντι, μην μας θεωρείς τους ίδιους ανθρώπους που ήμασταν το 1971 (κατά τη διάρκεια του ινδο-πακιστανικού πολέμου). Τώρα κάθε παιδί είναι έτοιμο να πολεμήσει απέναντι στην Ινδία».

Το περιστέρι εντοπίστηκε στην περιοχή Μπαμιάλ. Ανάλογα μηνύματα προς τον Ναρέντρα Μόντι, τα οποία “έφτασαν” με δύο μπαλόνια, εντοπίστηκαν στην Μπαμιάλ και την Κυριακή.

Σύμφωνα με τους Times of India, ο επιθεωρητής της αστυνομίας Ραμές Κουμάρ διαβεβαίωσε ότι το περιστέρι κρατείται και πως οι Αρχές ερευνούν την υπόθεση.

Δεν είναι η πρώτη φορά που “συλλαμβάνεται” περιστέρι στην Ινδία. Τον Μάιο του 2015 είχε τεθεί υπό κράτηση πουλί με την υποψία ότι ήταν… κατάσκοπος.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)