Γενικά

27 Αυγούστου 2016 16:36

Το πρώτο εστιατόριο με σκυλίσιο μενού άνοιξε στη Νέα Υόρκη (βίντεο)

Η νομοθεσία για τα σκυλιά στις ΗΠΑ άλλαξε και έτσι το πρώτο εστιατόριο στο οποίο ιδιοκτήτες και τετράποδα μπορούν να τρώνε μαζί είναι πλέον γεγονός!

Το πρώτο εστιατόριο με σκυλίσιο μενού άνοιξε στη Νέα Υόρκη (βίντεο)
-

Για πρώτη φορά οι χαριτωμένοι τετράποδοι φίλοι μας μπορούν να έχουν το δικό τους μενού σε εστιατόριο που συχνάζουν τα αφεντικά τους!

Το εστιατόριο Vero στη Νέα Υόρκη, με αφορμή την χθεσινή «Ημέρα του Σκύλου» που καθιερώθηκε στις ΗΠΑ, άνοιξε τις πόρτες του για τα σκυλιά και τους προσέφερε ένα απολαυστικό μενού για να επιλέξουν τα αφεντικά τους το γεύμα ή το δείπνο τους!

Μέχρι χθες το συγκεκριμένο εστιατόριο μπορούσε να προσφέρει μονάχα νερό στα σκυλάκια που συνόδευαν τους ιδιοκτήτες τους, αλλά φαγητό δεν επιτρεπόταν να τους σερβιριστεί.

Πλέον όμως άλλαξαν τα πράγματα, καθώς άλλαξε και η νομοθεσία στην Αμερική, βάσει της οποίας τα σκυλιά επιτρέπονται σε υπαίθρια καφέ και εστιατόρια. Έτσι, το συγκεκριμένο κατάστημα δημιούργησε μια απολαυστική λίστα για τους πιο πιστούς φίλους του ανθρώπου που περιλαμβάνει κοτόπουλο, μπιφτέκια, ακόμα και… σκυλίσια πίτσα!

Συγκεκριμένα, το μενού της Παρασκευής περιλάμβανε πίτσα έναντι 12 δολαρίων, κεφτεδάκια έναντι 14 δολαρίων και κοτόπουλο έναντι 9 δολαρίων.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)