Γενικά

26 Αυγούστου 2016 23:07

Πατέρας διάλυσε το αυτοκίνητο της κόρης του με τον εκσκαφέα (βίντεο)

Το αυτοκίνητο ήταν δώρο του ίδιου αλλά δεν αισθάνθηκε και πολύ καλά όταν είδε την κόρη του και τον φίλο της μέσα στο αυτοκίνητο να κάνουν διάφορα…

Πατέρας διάλυσε το αυτοκίνητο της κόρης του με τον εκσκαφέα (βίντεο)
-

Η Ασρίν από την Τζόρτζια των ΗΠΑ ήταν πολύ περήφανη για το ακριβό αυτοκίνητο που της έκανε δώρο ο πατέρας της και έσπευσε να το χαρεί μαζί με τον φίλο της.

Τα πράγματα όμως δεν πήγαν όπως ακριβώς τα σχεδίαζε γιατί οι περιπτύξεις της μαζί με το αγόρι της μέσα στο ολοκαίνουριο αυτοκίνητο έπεσαν στην αντίληψη του μπαμπά.

Και μπορεί η Ασρίν να το χάρηκε αλλά ο μπαμπάς της καθόλου. Πήρε λοιπόν τον εκσκαφέα του και μεταμόρφωσε το αυτοκίνητο σε μια άμορφη μάζα από λαμαρίνες διαλύοντας το κυριολεκτικά.

Και σα να μην της έφταναν όλα αυτά είχε να αντιμετωπίσει και το χιούμορ του αδερφού της Κέιλορ, ο οποίος έσπευσε να την τρολάρει στο διαδίκτυο δημοσιοποιώντας το περιστατικό και γράφοντας ότι η ασθένεια Daddynothappy, (ο μπαμπάς δεν είναι ευτυχισμένος), είναι υπέυθυνη για την οργή του.

ΗΠΑ - διέλυσε - εκσκαφέα - αυτοκίνητο - κόρη

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)