Γενικά

17 Αυγούστου 2016 12:56

Μπορείτε να αναγνωρίσετε τη μυστηριώδη αεροπορική εταιρεία; (φωτό)

Τα αεροσκάφη της δεν φέρουν διακριτικά. Εκτελεί αποκλειστικά πτήσεις από το Λας Βέγκας με προορισμό την περιβόητη “Area 51” στην έρημο της Νεβάδα.

Μπορείτε να αναγνωρίσετε τη μυστηριώδη αεροπορική εταιρεία; (φωτό)
-

Γνωρίζατε πως υπάρχει μία αεροπορική εταιρεία στον κόσμο για την οποία δεν μπορείτε να αγοράσετε εισιτήρια;

Τα αεροσκάφη της εκτελούν πτήσεις από το αεροδρόμιο McCarran του Λας Βέγκας προς την περιβόητη “Area 51”, στην έρημο της Νεβάδα, όπου φημολογείται πως οι αμερικανικές αρχές φυλάσσουν κάτω από άκρα μυστικότητα εξωγήινη τεχνολογία (UFO).

Οποιοσδήποτε ταξιδέψει με ένα τέτοιο αεροσκάφος έχει δεσμευτεί πως δε θα δημοσιοποιήσει οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με την επίσκεψή του.

Τα αεροσκάφη που ανήκουν στον συγκεκριμένο στόλο, στην πλειοψηφία τους Μπόινγκ 737, δε φέρουν διακριτικά και ξεχωρίζουν από μία κόκκινη γραμμή στο κάτω μέρος τους.

JANET - ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ - AREA 51

Η εταιρεία ουσιαστικά λειτουργεί υπό τις εντολές της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ και αποκαλείται “JANET”, από τα αρχικά της φράσης «Just Another Non Existent Terminal» (Άλλος ένας μη υπαρκτός τερματικός σταθμός).

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)