Γενικά

08 Ιουλίου 2016 19:18

Δίδυμοι γιόρτασαν μαζί τα 103ά γενέθλιά τους!

Ποιοι είναι οι δύο αιωνόβιοι δίδυμοι και πώς έζησαν μαζί τα 103 χρόνια της ζωής τους.

Δίδυμοι γιόρτασαν μαζί τα 103ά γενέθλιά τους!
-

Οι γηραιότεροι εν ζωή δίδυμοι στον κόσμο έκαναν μαζί τα 103ά γενέθλιά τους, τσουγκρίζοντας δύο ποτήρια γαλλικό κόκκινο κρασί.

Κανένα από τα δύο αδέλφια δεν έχει παντρευτεί, ενώ έχουν ζήσει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής τους μαζί. Δεν έχουν αφήσει σχεδόν ποτέ ο ένας τον άλλον από το πλευρό του. Σήμερα μοιράζονται το ίδιο δωμάτιο σε γηροκομείο στο Βέλγιο.

Κάποιες φορές έχουν μετανιώσει που κανένας από τους δύο δεν έκανε παιδιά κι εγγόνια, αλλά όπως λένε ο ένας είναι ο καλύτερος φίλος του άλλου.

Μετά από μακρά καριέρα στις δικαστικές αίθουσες, οι δύο καλοντυμένοι αιωνόβιοι, κρατούν χαμηλό προφίλ και προτιμώντας τη γαλλική γλώσσα θέλουν να τους αποκαλούν απλώς με τα ονόματά τους, δηλαδή Πιερ και Πολ.

Δίδυμοι - γηραιότεροι - Βέλγοι

Ο Πολ και ο Πιέρ θέλουν ακόμα δύο χρόνια για να καταρρίψουν το ρεκόρ ηλικίας διδύμων, που μέχρι σήμερα κρατούν οι Γκλεν και Ντέιλ Μόγιερ, από την Αμερική, που έφτασαν μαζί μέχρι τα 105 χρόνια. 

Δίδυμοι - γηραιότεροι - Βέλγοι

Δίδυμοι - γηραιότεροι - Βέλγοι

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)