Γενικά

11 Ιουνίου 2016 08:27

“Πόρτα”… στους υπέρβαρους βάζει εστιατόριο για γυμνούς

Θα ζυγίζει τους πελάτες στην είσοδο με σκοπό να αποκλείει τους υπέρβαρους.

“Πόρτα”… στους υπέρβαρους βάζει εστιατόριο για γυμνούς
-

Ένα καινούριο εστιατόριο ανοίγει στο Τόκιο τον επόμενο μήνα, όπου δίνει την ευκαιρία στους πελάτες της να δειπνήσουν… γυμνοί. Το εστιατόριο που θα ανοίξει τις πύλες του στις 29 Ιουλίου, αλλά ήδη οι κρατήσεις έχουν σπάσει ρεκόρ, θα προσφέρει σόου με μοντέλα από την Ευρώπη και την Αμερική. Οι σερβιτόροι θα είναι επίσης «άνδρες με τα ωραιότερα σώματα του κόσμου».

Το «Amrita» όμως στην Ιαπωνία-σε αντίθεση με παρόμοια εστιατόρια που άνοιξαν πρόσφατα στο Λονδίνο και στη Μελβούρνη-δεν θα δίνει σε όλους τους πελάτες να βιώσουν μία διαφορετική γευστική εμπειρία. Σχεδιάζει να ζυγίζει και να μετράει το ύψος των πελατών στην είσοδο με σκοπό να αποκλείει τους υπέρβαρους!

Στην ιστοσελίδα του το εστιατόριο προειδοποιεί  ότι οι πελάτες που είναι πάνω από 15 κιλά από το «μέσο βάρος» που αντιστοιχεί στο ύψος τους, δεν θα μπορούν να κάνουν κράτηση.

Ιαπωνία - εστιατόριο - γυμνοί - υπέρβαροι

Σε αντίθεση με το Λονδίνο και το γυμνό εστιατόριο της Μελβούρνης, στο Amrita που έχει επίσης και όριο ηλικίας μεταξύ 18 και 60 ετών, οι πελάτες δεν θα είναι εντελώς γυμνοί. Το εστιατόριο θα μοιράζει εσώρουχα από χαρτί και το προσωπικό θα φορά στρινγκ ή μικροσκοπικά εσώρουχα.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά τα περίεργα, οι πελάτες είναι ακόμα υποχρεωμένοι να αφήνουν τα κινητά τους τηλέφωνα στην πόρτα και να μην μιλούν ή να αγγίζουν άλλους πελάτες.

Το εισιτήριο top-tier για 748 δολάρια είναι ήδη sold out και τα εισιτήρια χωρίς την παράσταση χορού κυμαίνονται στα 131 δολάρια.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)