Γενικά

05 Μαρτίου 2016 18:32

Λιοντάρια κατασπαράσσουν βουβάλι σε εθνικό πάρκο (βίντεο)

Ο «νόμος του ισχυρού» αποτυπώθηκε στο φακό που κατέγραψε δυο λιοντάρια να επιτίθενται και να τρώνε ένα βουβάλι, μπροστά σε άναυδους τουρίστες.

Λιοντάρια κατασπαράσσουν βουβάλι σε εθνικό πάρκο (βίντεο)
-

Οι τουρίστες που επισκέφτηκαν το εθνικό πάρκο «Κρούγκερ» στη Νότια Αφρική, έγιναν μάρτυρες ενός γεγονότος που αποτυπώνει ανάγλυφα τον αδυσώπητο νόμο της φύσης, της επιβολής του ισχυρού.

Οι επισκέπτες απολάμβαναν το σαφάρι τους μέσα από την ασφάλεια του τζιπ, με τον οδηγό να τους ξεναγεί και να τους δείχνει τα αξιοθέατα.

 Όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί, το τζιπ ξαφνικά ακινητοποιείται, όταν δίπλα του δυο βουβάλια δέχονται την επίθεση δυο πεινασμένων λιονταριών. Το ένα κατάφερε να ξεφύγει όχι όμως και το άλλο, το οποίο πέφτει κάτω από την επίθεση  κι αρχίζει να γίνεται το «γεύμα» των «βασιλιάδων» της ζούγκλας.

Μια φωνή ακούγεται στο εσωτερικό του αυτοκινήτου να ψιθυρίζει, «μην κουνηθείτε και δεν θα σας πειράξουν» την ώρα που στα δυο λιοντάρια που απολαμβάνουν τη λεία τους προστίθενται δυο ακόμα.

Το ένα από τα λιοντάρια μόλις χορταίνει την πείνα του, παρατάει το θύμα του και κατευθύνεται προς το τζιπ, ξαπλώνοντας νωχελικά δίπλα του σαν μια τεράστια γάτα…

Εθνικό πάρκο Κρούγκερ - Νότια Αφρική - Λιοντάρια - βουβάλι - επίθεση

Εθνικό πάρκο Κρούγκερ - Νότια Αφρική - Λιοντάρια - βουβάλι - επίθεση

 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)