Γενικά

13 Απριλίου 2015 23:42

«Ακαδημία» για κορίτσια που… ψάχνουν πλούσιους

Πρόκειται για νεαρές κοπέλες στη Ρωσία που δεν ψάχνουν όποιον κι όποιον για γαμπρό…

-



Σε ακαδημίες για υποψήφιες νύφες, που ξεφυτρώνουν στη Ρωσία, σπεύδουν ολοένα και περισσότερες νεαρές κοπέλες, που φιλοδοξούν να παντρευτούν έναν εκατομμυριούχο.

Πρόκειται για νεαρές επίδοξες νύφες, που αναζητούν έναν σύζυγο με «λεφτά αισθήματα» και όχι τον… πρώτο τυχόντα. Τα κορίτσια πληρώνουν υψηλά δίδακτρα. Χίλια δολάρια για το σεμινάριο επιμόρφωσης.

Εκεί μαθαίνουν πως στο πρώτο ραντεβού δεν πρέπει να μιλούν, αλλά να ακούνε τον υποψήφιο γαμπρό και να δείχνουν εντυπωσιασμένες μαζί του.  Να μαθαίνουν τι του αρέσει και να δείχνουν φτωχές, ώστε ο γαμπρός να θελήσει να τις κάνει πριγκίπισσες με λούσα και ακριβά αυτοκίνητα...



Όπως λένε κάποιες, αν δεν βρουν τον κατάλληλο νεαρό, επιτυχημένο και πλούσιο στη Μόσχα, μπορεί να βρουν κάποιον γηραιότερο, αλλά πρόθυμο να βάλει το χέρι στην τσέπη, έστω και στην ρωσική επαρχία.



Στη Ρωσία αυτά τα κορίτσια αποκαλούνται... τιόλκι, κοπάδι δηλαδή, γιατί μαζεύονται έξω από τα κλαμπ όπου συχνάζουν οι πλούσιοι, όντας έτοιμες για όλα.





12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)