Γενικά

24 Μαρτίου 2015 13:56

Πρόταση γάμου σε τσιρλίντερ στο ημίχρονο του αγώνα

Η Σβετλάνα τελείωσε το χορευτικό της στο ημίχρονο του αγώνα της Λοκομοτίβ Κουμπάν και εμβρόντητη είδε τον αγαπημένο της να μπαίνεις στο παρκέ και να της κάνει πρόταση γάμου.

-

Αν μη τι άλλο μόνο και μόνο για την πρωτοτυπία της πρότασης το παλικάρι το δικαιούταν το ναι της αγαπημένης του, στη πρόταση γάμου που της έκανε μέσα στο παρκέ.

Η Σβετλάνα είναι μια καλλίγραμμη τσιρλίντερ της μπασκετικής ομάδας από τη Ρωσία, Λοκομοτίβ Κουμπάν και το αγόρι της επέλεξε να της κάνει τη πρόταση γάμου ενώπιον χιλιάδων θεατών στο ημίχρονο αγώνα της ομάδας της.

Μόλις τελείωσε το χορευτικό του ημιχρόνου η μασκότ της ομάδας κράτησε τη νεαρή στο γήπεδο την έβαλε να κάτσει σε μια καρέκλα και ο αγαπημένος της εμφανίστηκε μέσα από μια άλλη μασκότ και γονάτισε μπροστά της για να τη ρωτήσει αν αποδέχεται τη πρόταση του και στη συνέχεια να της περάσει το μονόπετρο στο δάχτυλο της.

Η τσιρλίντερ που δεν δίστασε να πει το ναι εξομολογήθηκε στη συνέχεια πως κατάλαβε πως κάτι περίεργο συνέβαινε γιατί όλα όσα έγιναν δεν είχαν καμία σχέση με τα όσα συνήθως κάνει η μασκότ της ομάδας.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)