Γενικά

19 Δεκεμβρίου 2014 21:00

Κόβουν την ανάσα οι γητευτές κροκοδείλων

Ατρόμητοι Ταϊλανδοί παίζουν τη ζωή τους κορώνα-γράμματα, βάζοντας το κεφάλι και τα χέρια τους στα σαγόνια των τρομαχτικών ερπετών.

-

Μία ομάδα θηριοδαμαστών στη Μπανγκόκ σαγηνεύει το κοινό με τη ριψοκίνδυνη παράστασή του. Οι νεαροί Ταϊλανδοί βάζουν μέσα στο στόμα του κροκόδειλου τα χέρια τους, ακόμα και το κεφάλι τους.

Σίγουρα δεν είναι κάτι που το κάνεις κάθε μέρα. Το να βάζεις το χέρι ή το κεφάλι σου ανάμεσα στα πιο δυνατά σαγόνια που διαθέτει θηρευτής στο ζωικό βασίλειο είναι τρέλα.

Και όμως μία ομάδα διασκεδαστών στη Μπανγκόκ αρέσκεται να παίζει με τον θάνατο ή τον σοβαρό τραυματισμό για να ψυχαγωγήσει το κοινό του θεματικού πάρκου Σαμφράν κοντά στην ταϊλανδέζικη πρωτεύουσα.

Κάποιοι από αυτούς μάλιστα είναι ιδιαιτέρως τολμηροί αφού όχι μόνο βάζουν το χέρι μέσα στο στόμα του ερπετού αλλά παρακάμπτουν και την μεβράνη που διαχωρίζει τη στοματική κοιλότητα με το στομάχι.

Όλα γίνονται μέσα σε απόλυτη ησυχία, οι κινήσεις είναι ψύχραιμες και προσεκτικές, τα πανίσχυρα σαγόνια παραμένουν ανοιχτά καθώς ο κροκόδειλος μοιάζει σαν υπνωτισμένος από το βλέμμα και τη θέληση του θηριοδαμαστή.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)