Γενικά

16 Δεκεμβρίου 2014 19:15

Κατά φαντασίαν «πολυεκατομμυριούχος» ετών 17

«Επένδυσε» στο ψέμα, «δούλεψε» όλον τον κόσμο και τώρα τρέμει την οργή των γονιών του ο 17χρονος μαθητής από το Κουίνς.

-


Το γύρο του κόσμου έκανε η είδηση του 17χρονου μαθητή Μοχάμεντ Ισλάμ, από το Κουίνς,  που παίζοντας στο Χρηματιστήριο κέρδισε 72 εκατομμύρια δολάρια. Έσκασε, όμως, σαν χρηματιστηριακή φούσκα, όταν αποκαλύφθηκε η αλήθεια.   

Όλα ξεκίνησαν από δημοσίευμα του New York Magazine, όπου ο 17χρονος υποστήριζε ότι είναι μέλος επενδυτικού κλαμπ στο Stuyvesant High School και μέσω αυτού έχει κερδίσει  72 εκατομμύρια δολάρια, κι έχει, ήδη, αποκτήσει μία πολυτελή BMW αλλά κι ένα διαμέρισμα στο Μανχάταν.

Μόνο που το επενδυτικό κλαμπ στο οποίο είναι μέλος, δεν κάνει πραγματικές συναλλαγές στο χρηματιστήριο, αλλά μία προσομοίωση της διαδικασίας  και,  όπως είπε ένας φίλος του, τα χρήματα, που κέρδισε,  είναι τόσο αληθινά όσο και τα χαρτονομίσματα της Monopoly.

Τον φαντασιόπληκτο μαθητή ξεσκέπασαν γνωστοί του που δήλωσαν σε αμερικανικά ΜΜΕ ότι αποκλείεται να έχει κερδίσει τόσα χρήματα ο Ισλάμ, ο οποίος , όμως, επέμενε στο ψέμα του και μετά την αποκάλυψη της αλήθειας.

Τελικά, παραδέχθηκε την… «χρηματιστηριακή απάτη, και τώρα, όπως εξομολογήθηκε στο New York Observer , έχει να αντιμετωπίσει και την οργή των γονιών του.

«Ειλικρινά, ο πατέρας μου ήθελε να με αποκληρώσει. Η μητέρα μου είπε ότι δεν θα μου ξαναμιλήσει. Δεν θα μπορούσαν να με εμπιστευτούν πλέον. Ήξεραν ότι όλα είναι ψέματα και ήθελαν να με σκοτώσουν. Δεν έχουμε ξαναμιλήσει από τη στιγμή που διάβασαν το δημοσίευμα», είπε ο, κατά φαντασίαν, “πολυεκατομμυριούχος”.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)