Γενικά

27 Οκτωβρίου 2014 17:49

Δεν άφησαν τον… Darth Vader να ψηφίσει στις ουκρανικές εκλογές

Ο εκκεντρικός υποψήφιος πρωθυπουργός εμφανίστηκε στο εκλογικό κέντρο με τη στολή του και αρνήθηκε να βγάλει τη μάσκα του για να παραλάβει τα ψηφοδέλτια.

-

Μπορεί να μην κατάφερε να ψηφίσει, αλλά όπως τόνισε στους δημοσιογράφους «αυτό δε σημαίνει πως η Αυτοκρατορία δε θα νικήσει στις ουκρανικές εκλογές».

Είναι απορίας άξιον πως ο εν λόγω υποψήφιος κατάφερε να αλλάξει επισήμως το όνομά του σε Darth Vader και παράλληλα να βάλει υποψηφιότητα στις κοινοβουλευτικές εκλογές της Ουκρανίας, ωστόσο η εμφάνισή του για να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα ήταν βγαλμένη μέσα από χολιγουντιανή ταινία.

Ο Darth Alekseyevich Vader εμφανίστηκε με κάθε επιστημότητα ενώπιον της εφορευτικής επιτροπής για να παραλάβει τα ψηφοδέλτια και όταν του είπαν πως δε γίνεται χωρίς να βγάλει τη μάσκα, εκείνος απάντησε οργισμένος: «Ορίστε το πρόσωπο μου στο διαβατήριο. Πού αναφέρεται στη νομοθεσία ότι πρέπει να βγάλω τη μάσκα μου;»

Μάταια επιχείρησε να πείσει την εφορευτική επιτροπή και έτσι αποχώρησε από στο εκλογικό κέντρο χωρίς να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)