Γενικά

17 Οκτωβρίου 2014 16:58

Την πέρασε για πόρνη και τον ξάπλωσε αναίσθητο με μια γροθιά

Δείτε την ενστικτώδη αντίδραση της κοπέλας… η οποία θα μπορούσε να κάνει καριέρα στην πυγμαχία.

-

Ο 32χρονος Κοντράτ Γκολούμπεφ έκανε αρχικά το λάθος να πιστέψει πως οι δύο κοπέλες που στέκονταν στο πεζοδρόμιο έξω από κλαμπ του Καζακστάν ήταν ιερόδουλες και στη συνέχεια τις πλησίασε για να τις ρωτήσει ευθέως: «Πόσο πάει η ταρίφα;»

Η αντίδραση της μίας κοπέλας ήταν ενστικτώδης, ρίχνοντας του μία γροθιά που τον σώριασε αναίσθητο στο δρόμο… ενώ η φίλη της του έριξε μια κλωτσιά στα πλευρά.

Το περιστατικό κατέγραψε με το κινητό του τηλέφωνο ένας περαστικός, ο οποίος «μυρίστηκε» καβγά από την θρασύτατη προσέγγιση του Γκολούμπεφ.

«Αρχικά τους πρότεινε να πάνε για ένα ποτό, εκείνες του απάντησαν να πάει να πνιγεί και εκείνος τους είπε τότε πόσα χρήματα θέλουν για να πάνε μαζί του», ανέφερε ο Ανατόλι Πετρόφσκι, προσθέτοντας «Φοβερή γροθιά, πάντως».

Αστυνομικοί που είδαν το βίντεο σχολίασαν πως η κοπέλα θα πρέπει να είχε εκπαιδευτεί σε κάποιου είδους πολεμική τέχνη, αλλά παρατηρώντας την κίνησή της συμπέραναν πως δεν πρόκειται για πυγμάχο.

Ο Γκολούμπεφ διακομίστηκε πάντως στο νοσοκομείο με διάσειση και σίγουρα θα του μείνει αξέχαστη η γροθιά που έφαγε.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)