Γενικά

08 Οκτωβρίου 2014 18:50

Τραγική κατάληξη είχε η απελευθέρωση ενός μικρού κουνελιού

Στα νύχια ενός γερακιού βρέθηκε ένα μικρό κουνελάκι, μπροστά στα μάτια ενός τετράχρονου κοριτσιού.

-

Τίποτα δεν προμήνυε την κατάληξη που θα είχε η απελευθέρωση ενός μικρού κουνελιού, το οποίο μια οικογένεια βρήκε άρρωστο στο γκαράζ του σπιτιού της και το φρόντισε μέχρι να συνέλθει.

Ο πατέρας βιντεοσκοπούσε με την κάμερα του, την ώρα που η μαμά εξηγούσε στην 4χρονη κορούλα τους πως το κουνελάκι ήταν πλέον καλά και θα το άφηναν να γυρίσει στην οικογένειά του.

Το κουνελάκι κάνει τα πρώτα διστακτικά βήματα στο γρασίδι της αυλής, πριν αποφασίσει να τρέξει τα λίγα μέτρα που το χωρίζουν από το απέναντι σπίτι. Δεν είχε υπολογίσει όμως τον από αέρος εισβολέα... Ξαφνικά ένα γεράκι εφορμά από τον ουρανό και το γραπώνει στα νύχια του σηκώνοντας το ψηλά στον αέρα.

Το γεράκι με το θήραμα στα νύχια του χάνεται από τα μάτια τους. Οι γονείς προσπάθησαν να εξηγήσουν στην 4χρονη κορούλα τους πως το πουλί "πήγε το κουνελάκι για μια βόλτα στον ουρανό", αφού δεν ήταν σε θέση να καταλάβει... το νόμο της Φύσης.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)