Γενικά

22 Σεπτεμβρίου 2014 16:33

Η γυναίκα που πρόσθεσε τρίτο... στήθος!

Σοκ προκαλεί η εικόνα μιας γυναίκας, η οποία επιβλήθηκε σε εγχείρηση για να προσθέσει τρίτο… στήθος.

-

Οι περισσότερες γυναίκες που προχωρούν σε μία επέμβαση στην περιοχή του στήθους συνήθως το κάνουν είτε για αύξηση είτε για μείωση του μεγέθους. Η Jasmine Tridevil (δεν είναι αυτό το αληθινό της όνομα) αποφάσισε να προσθέσει μια διαφορετική κατηγορία αυτή της αύξησης του αριθμού.

Η μασέρ Jasmine αναζητούσε για πολλούς μήνες τον γιατρό που θα δεχόταν να της προσθέσει ένα τρίτο στήθος στο σώμα της καθώς οι περισσότεροι δεν δέχονταν να προχωρήσουν σε αυτή την «επέμβαση».

«Επικοινώνησα με 50 γιατρούς, ήταν πολύ δύσκολο να βρω κάποιον που θα με βοηθήσει γιατί η επέμβασή αυτή προϋποθέτει την παραβίαση του κώδικα ηθικής τους» ομολόγησε.

Τελικά όμως βρέθηκε ο «κατάλληλος» γιατρός και με 20.000 δολάρια έκανε την επιθυμία της πραγματικότητα.

Ένα δεύτερο πρόβλημα ήταν το γεγονός ότι ο γιατρός δεν κατάφερε να σχηματίσει και τρίτη θηλή κενό το οποίο η Τζασμίν κάλυψε με τατουάζ.

Όσο για το κίνητρό της αυτό, όπως υποστηρίζει, ήταν ότι ήθελε να γίνει... άσχημη. «Το απέκτησα (το τρίτο στήθος) γιατί δεν ήθελα να είμαι πια ελκυστική στους άντρες. Γιατί δεν θέλω να βγαίνω ραντεβού. Οι περισσότεροι πιστεύουν ότι είναι άσχημο αλλά εγώ εξακολουθώ να θεωρώ τον εαυτό μου όμορφο γιατί μπορώ να φοράω ωραία ρούχα και να βάζω μέικ απ».

 

 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)