Γενικά

31 Αυγούστου 2014 16:22

Αγώνας πόλο με ελέφαντες… και τρανσέξουαλ

Η εθνική ομάδα ράγκμπι της Νέας Ζηλανδίας έκανε τον περίφημο τελετουργικό χορό «χάκα» απέναντι σε ομάδα τρανσέξουαλ της Ταϊλάνδης.

-

Το τουρνουά πόλο με ελέφαντες στην Μπαγκόγκ έχει εξελιχθεί σε θεσμό, ο οποίος κάθε χρόνο συγκεντρώνει ένα σημαντικό χρηματικό ποσό για τη διάσωση των ελεφάντων της Ταϊλάνδης.

16 ομάδες από διάφορες χώρες του κόσμου πήραν μέρος στη διοργάνωση. Αναμφίβολα, όμως, το highlight του φετινού τουρνουά ήταν ένας αγώνας μεταξύ των διάσημων «All Blacks», δηλαδή παικτών από την εθνική ομάδα ράγκμπι της Νέας Ζηλανδίας και της «Miss Tiffany», μίας ομάδας αποτελούμενης από τρανσέξουαλ της Ταϊλάνδης.

Ως είθισται, οι Νεοζηλανδοί χόρεψαν την περίφημη «χάκα» απέναντι στους αντιπάλους τους, πριν ανέβουν στους ελέφαντες για να ξεκινήσει ο αγώνας.

Ο καιρός δεν έκανε το χατίρι των διοργανωτών, αφού ο αγώνας διεξήχθη υπό βροχή και έτσι ο αριθμός των θεατών ήταν μικρότερος του αναμενομένου.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)