Γενικά

29 Αυγούστου 2014 13:29

Γερμανός πολιτικός μπουγελώθηκε με φόντο… μαριχουάνα

Δίπλα σε ένα… φυτό μαριχουάνας στο μπαλκόνι του σπιτιού του ο 48χρονος Τζεμ Οζντερμίρ συμμετείχε στην παγκόσμια εκστρατεία μπουγελώματος.

-

Σάλο και αντιδράσεις προκάλεσε πολιτικός της Γερμανίας.

Ο ηγέτης των Γερμανών Πρασίνων Τζεμ Οζντερμίρ άδραξε την ευκαιρία της τεράστιας απήχησης που έχει η παγκόσμια καμπάνια Ice Bucket Challenge, για τη νόσο ALS για να στείλει τα δικά του μηνύματα. Έδωσε το παρών στην φιλανθρωπική εκστρατεία, κάνοντας και εκείνος με τη σειρά του τη δική του «ψυχρολουσία», με φόντο μια γλάστρα με μαριχουάνα.

Η κίνηση αυτή του Τζεμ Οζντερμίρ ερμηνεύτηκε από πολλούς ως ένα έμμεσο μήνυμα υπέρ της νομιμοποίησης της μαριχουάνας.

Μετά το σάλο που προκλήθηκε από το βίντεο ο Οζντεμίρ παραδέχθηκε ότι η γλάστρα «δεν ήταν εκεί τυχαία εξηγώντας ότι ήθελε να κάνει «μια ευγενική πολιτική δήλωση» επ' ευκαιρία της συμμετοχής στην παγκόσμια καμπάνια για τη νόσο του Λου Γκερινγκ.

«Εμείς οι Πράσινοι είμαστε φίλοι της ελευθερίας. Αν κάποιος θέλει να καταναλώσει κάνναβη και να πάρει τα ρίσκα του, αυτό είναι θέμα που αποφασίζει ο καθένας ελεύθερα μόνος του» συμπλήρωσε.

Πολλοί είναι εκείνοι που αναρωτιούνται αν ο 48χρονος πολιτικός θα υποστεί κάποιου είδους κύρωση για την παράνομη κατοχή μαριχουάνας. 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)