Γενικά

19 Αυγούστου 2014 11:47

Ένας τροπικός παράδεισος στην «καρδιά» της Ευρώπης

Απολαύστε τις διακοπές σας στον τροπικό παράδεισο που βρίσκεται στο κέντρο της Ευρώπης

-

Το μέγεθός του ξεπερνά ένα γήπεδο ποδοσφαίρου κατά… οκτώ φορές κι εκ πρώτης όψεως δεν θα σας ενθουσιάσει. Αξίζει όμως να του ρίξετε μια δεύτερη ματιά!

Μέσα σε ένα εγκαταλελειμμένο υπόστεγο που κάποτε χρησιμοποιούνταν ως χώρος στάθμευσης αερόστατων, βρίσκεται πια ο Παράδεισος!

Παραλίες,  λίμνες, τροπικά δάση, νησιά συνθέτουν ένα παραμυθένιο σκηνικό που εκτείνεται σε 66 χιλιάδες τετραγωνικά μέτρα, ενώ σε ύψος ξεπερνά μέχρι και το Άγαλμα της Ελευθερίας στη Νέα Υόρκη.  

 Αυτός ο τεχνητός «παράδεισος» βρίσκεται στο Κράουσνικ, κοντά στο Βερολίνο και υπόσχεται στους επισκέπτες του ονειρεμένες διακοπές, σε τροπικό περιβάλλον, καταμεσής της Γηραιάς Ηπείρου.

Πισίνες, παραλίες, νεροτσουλήθρες, ακόμη κι ένα τροπικό δάσος-το μεγαλύτερο σε εσωτερικό χώρο- υπόσχονται στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης και μάλιστα στην ιδανική θερμοκρασία, αφού ο υδράργυρος βρίσκεται σταθερά τους 26 βαθμούς Κελσίου.

Εκεί μπορείτε να απολαύσετε τις βουτιές σας στη νεροτσουλήθρα ύψους 27 μέτρων, ή αν προτιμάτε το περπάτημα, μπορείτε να χαρείτε τον περίπατό σας στο τροπικό δάσος με τα 50 χιλιάδες φυτά. Αν τίποτα από αυτά δεν σας ενθουσιάζει τότε μπορούν να αποτελέσουν «καταφύγιό» σας τα μπαρ, η σάουνα, τα σπα,  οι παραλίες, οι λίμνες, ή ένα από τα δωμάτια ή σκηνές που βρίσκονται εκεί για να σας φιλοξενήσουν.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)