Γενικά

09 Ιουλίου 2014 11:59

Αυτή είναι η ψηλότερη νεροτσουλήθρα στον κόσμο

Απολαύστε την κατάβαση- έστω και εικονικά- από τη ψηλότερη νεροτσουλήθρα του κόσμου. Με ύψος πάνω από 50 μέτρα κρίνεται… ακατάλληλη για υψοφοβικούς

-

Αυτή είναι η ψηλότερη και πιο γρήγορη νεροτσουλήθρα που υπάρχει στον πλανήτη, η οποία υπόσχεται μια εμπειρία… τρομακτική. Ο ιδιοκτήτης της βούτηξε πρώτος για να πείσει τον κόσμο ότι το έργο είναι 100% ασφαλές, αλλά παραδέχτηκε πως ήταν «το πιο τρομακτικό πράγμα που έχει κάνει στη ζωή του».

Η Verrückt είναι και επίσημα, σύμφωνα με το βιβλίο Γκίνες, η ψηλότερη και πιο απότομη νεροτσουλήθρα στον κόσμο και έχει ύψος 51,38 μέτρα. Η ταχύτητα κατάβασης προκαλεί δέος... αγγίζοντας τα 104,6 χλμ την ώρα!. Η νεροτσουλήθρα Verruckt, που γερμανικά σημαίνει «τρελαίνομαι», βρίσκεται στο Κάνσας των ΗΠΑ και το άνοιγμα της έχει μέχρι σήμερα αναβληθεί τρεις φορές εξαιτίας προβλημάτων που αφορούσαν την ασφάλειά της.

Ο ιδιοκτήτης της νεροτσουλήθρας θέλοντας να πείσει τους υποψήφιους επισκέπτες ότι η τεράστια νεροτσουλήθρα είναι ασφαλής τώρα πια για το κοινό, ανέβηκε ο ίδιος και μαζί με τον επικεφαλής της ομάδας που την σχεδίασε έκαναν την πρώτη δοκιμαστική πτώση! Αμέσως μετά ο Τζεφ Χένρι δήλωσε ότι επρόκειτο για την πιο τρομακτική εμπειρία της ζωής του και ανέφερε ότι πέφτοντας από την νεροτσουλήθρα αισθάνθηκε σαν να πέφτει από το Empire State!

 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)