Γενικά

01 Ιουλίου 2014 14:30

Απίστευτο κι όμως αληθινό: Πέρασαν από πάνω της τρία τρένα και επέζησε!

Άγιο είχε μία νεαρή γυναίκα από τη Νέα Υόρκη καθώς γλίτωσε- στην κυριολεξία- από του τρένου της… ράγες.

-

Από του χάρου τα δόντια γλίτωσε μια νεαρή γυναίκα όχι μία, ούτε δύο, αλλά τρεις φορές. Ο λόγος για την 22χρονη Mary Downey από το Μπρονξ, που το πρωί της Κυριακής, μην έχοντας συναίσθηση του τι κάνει, καθώς ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ, έχασε την ισορροπία της και έπεσε στις ράγες του μετρό του Μανχάταν, στη Νέα Υόρκη, και ως εκ θαύματος επέζησε παρά το γεγονός ότι πέρασαν... από πάνω της τρία τρένα!

Η 22χρονη κοπέλα που σίγουρα είχε την τύχη με το μέρος της αφού ενώ έπεσε στις ράγες κατάφερε και κρύφτηκε στο κενό, τη στιγμή που ένας συρμός περνούσε από πάνω της.

Δεν έφτανε όμως μόνο αυτό... καθώς έπειτα από λίγα μόνο δευτερόλεπτα ένα δεύτερο τρένο πέρασε από δίπλα της, με τις ρόδες του να είναι σχεδόν από πάνω της, σύμφωνα με την αστυνομία.

Ανήμπορη να ζητήσει βοήθεια, ένα τρίτο τρένο πέρασε πάνω από την 22χρονη, μέχρι που ο χειριστής του είδε «ένα χέρι να κουνιέται», όπως ο ίδιος είπε.

Ο εφιάλτης της κοπέλας τελείωσε εκεί και ευτυχώς απέφυγε τα χειρότερα γλιτώνοντας με έναν ελαφρύ τραυματισμό στον ώμο.

Αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και στη συνέχεια στο σπίτι της, όπου δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυα από τα μάτια της.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)