Γενικά

04 Μαΐου 2014 18:19

Τέσσερα λευκά τιγράκια σε ζωολογικό κήπο της Κριμαίας

Μία λευκή τίγρης της Βεγγάλης γέννησε τέσσερα μικρά τιγράκια την περασμένη εβδομάδα σε ζωολογικό κήπο της πόλης Γιάλτα στην Κριμαία.

-



Η γέννηση των τεσσάρων μικρών σπάνιων τίγρεων προκάλεσε έκπληξη στους υπεύθυνους του ζωολογικού κήπου, οι οποίοι εξήγησαν ότι είναι πολύ σπάνιο μία λευκή τίγρης της Βεγγάλης να γεννάει τόσα μικρά.

Η διεύθυνση εξήγησε ότι συνήθως υπό κανονικές συνθήκες γεννούν δύο μικρά. Γεννήθηκαν «τέσσερα από αυτά - τρία αρσενικά και ένα θηλυκό. Η γέννηση τεσσάρων υγιών τίγρεων είναι πολύ σπάνιο (φαινόμενο) για ζωολογικούς κήπους. Η μητέρα τους ταΐζει. Είμαστε πολύ χαρούμενοι», ανέφερε ένας εκ των υπεύθυνων, σύμφωνα με το Reuters.

Το ένα μικρό είναι τελείως λευκό, ενώ τα υπόλοιπα τρία έχουν μαύρες ρίγες. Η σπάνια λευκή τίγρης της Βεγγάλης που γέννησε, είχε δοθεί ως δώρο στον ζωολογικό κήπο από την πρώην πρωθυπουργό της Ουκρανίας, Γιούλια Τιμοσένκο το 2009.



12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)