Γενικά

24 Απριλίου 2014 17:53

Και ο Σπάιντερμαν υποψήφιος στις εκλογές!

Στον ιστό της πολιτικής «μπλέχτηκε» ένας Ινδός υποψήφιος βουλευτής, ο οποίος συνηθίζει να μεταμφιέζεται σε «Άνθρωπο-Αράχνη» και να σκαρφαλώνει σε κτίρια.

-

Ένας «Σούπερ Ήρωας» διεκδικεί την είσοδο του στη Βουλή της Ινδίας. Ο «Σπάιντερμαν» Γκαουρούβ Σάρμα φιλοδοξεί να κερδίσει μία θέση στο νέο κοινοβούλιο, κάνοντας ό,τι μπορεί για να προσελκύσει την προσοχή των ψηφοφόρων στη Μουμπάι.

Ντύνεται σαν τον δημοφιλή ήρωα της Marvel Comics και σκαρφαλώνει σε κτίρια της πόλης, υποσχόμενος πως έχει τον τρόπο να λύσει τα προβλήματα της καθημερινότητας των κατοίκων.

«Όσο μεγάλα κι αν είναι τα προβλήματα, ξεπερνιούνται», συνηθίζει να λέει ο Γκαουρούβ Σάρμα, ο οποίος είναι ιδιαίτερα δημοφιλής… στα παιδιά, τα οποία όμως δεν έχουν δικαίωμα ψήφου. Αρκεί να έχουν καταφέρει να πείσουν τους γονείς τους να εμπιστευτούν τον ανεξάρτητο υποψήφιο… γιατί, εκτός των άλλων, ο «Σπάιντερμαν» είναι υπεράνω κομμάτων.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)