Γενικά

11 Απριλίου 2014 18:41

Ελέφαντας ξεδιψάει σε πισίνα με τουρίστες

Την έκπληξη της ζωής του έζησε ένα ζευγάρι τουριστών στην Μποτσουάνα, όταν δέχθηκε την επίσκεψη ενός διψασμένου ελέφαντα.

-

Στο τουριστικό κατάλυμα Elephant Sands, στη βορειοανατολική Μποτσουάνα, οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά εξημερωμένους ελέφαντες στο φυσικό τους περιβάλλον.

Ένας νερόλακκος, κοντά στην είσοδο των εγκαταστάσεων, προσελκύει καθημερινά τα τεράστια παχύδερμα, που δε δείχνουν να ενοχλούνται από τα αδιάκριτα βλέμματα των τουριστών.

Ένα ζευγάρι, όμως, δέχθηκε την απρόσμενη επίσκεψη ενός ελέφαντα την ώρα που δροσιζόταν στην πισίνα. Ο άνδρας «πάγωσε» στην κυριολεξία μέσα στο νερό, ενώ η γυναίκα «κρύφτηκε» πίσω του, καθώς ο ελέφαντας πλησίασε την πισίνα και βούτηξε μέσα την προβοσκίδα του για να πιεί νερό.

Αφού ξεδίψασε, ο ελέφαντας έκανε στροφή και απομακρύνθηκε χωρίς να ασχοληθεί άλλο με το ζευγάρι, ενώ το περιστατικό κατέγραψε ερασιτέχνης εικονολήτης.

Δείτε τις μοναδικές στιγμές, που δε θα ξεχάσουν ποτέ οι δύο επισκέπτες:

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)