Γενικά

31 Οκτωβρίου 2013 09:13

«Είδαν» τον μακαρίτη Τσάβες σε σήραγγα του μετρό

Για «θαύμα» μίλησε ο πρόεδρος της Βενεζουέλας, Νικολά Μαδούρο, παρουσιάζοντας μία φωτογραφία που, σύμφωνα με τον ίδιο, δείχνει το πρόσωπο του εκλιπόντος Ούγκο Τσάβες σε σήραγγα του μετρό στο Καράκας.

-

Τον προκάτοχό του, Ούγκο Τσάβες, βλέπει όπου βρεθεί και όπου σταθεί ο πρόεδρος της Βενεζουέλας, Νικολά Μαδούρο. Τον περασμένο Απρίλιο είχε ισχυρισθεί πως ο μακαρίτης εμφανίστηκε ενώπιον του με τη μορφή «ενός μικρού πουλιού» και έκτοτε έχει μιμηθεί το κελάιδισμα σε ομιλίες του για να αναφερθεί στην παρουσία του Τσάβες. Τον Ιούνιο, ανακοίνωσε πως ο Ούγκο Τσάβες «εμφανιζόταν» στα βουνά του δεσπόζουν γύρω από το Καράκας.

Το βράδυ της Τετάρτης ο πρόεδρος της Βενεζουέλας διαβεβαίωσε τους συμπατριώτες του πως ο Τσάβες, ο οποίος πέθανε τον περασμένο Μάρτιο νικημένος από τον καρκίνο, εμφανίστηκε σε εργάτες που δούλευαν σε σήραγγα του μετρό της πρωτεύουσας. «Κοιτάξτε αυτήν τη μορφή. Η φωτογραφία αυτή τραβήχτηκε από τους εργάτες. Ποιόν βλέπουμε εδώ;» ρώτησε ο Μαδούρο, παρουσιάζοντας μία φωτογραφία προς απόδειξη των λεγομένων του, για να δώσει αργότερα ο ίδιος την απάντηση: «Ο Ούγκο Τσάβες είναι παντού.»

Δείτε ένα απόσπασμα από την ομιλία του προέδρου Μαδούρο στο Καράκας, με την παρουσίαση της επίμαχης φωτογραφίας:

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)