Γενικά

24 Ιουλίου 2016 11:19

Κυνηγώντας… Pokemon στο Σύνταγμα και το Μοναστηράκι (φωτο)

Το πρώτο Pokemon Go Night Tour στην Αθήνα είναι γεγονός! Σύνταγμα και Μοναστηράκι γέμισαν με εκατοντάδες παίκτες...

Κυνηγώντας… Pokemon στο Σύνταγμα και το Μοναστηράκι (φωτο)
-

Κυνηγούς Pokemon γέμισε χθες το βράδυ η πλατεία Συντάγματος και το Μοναστηράκι με αφορμή το πρώτο Pokemon Go Night Tour.

Εκατοντάδες παίκτες συγκεντρώθηκαν στο κέντρο της Αθήνας ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα για βραδινή επιδρομή, καθώς η παγκόσμια μανία του Pokemon Go έχει κατακτήσει πλέον και την Ελλάδα. 

Ο λόγος που το Σύνταγμα θεωρείται κομβικό σημείο του παιχνιδιού είναι γιατί είναι ένα στρατηγικό σημείο όπου βρίσκονται τα περισσότερα PokeGyms όπου οι παίκτες μπορούν να εκπαιδεύσουν τα Pokemon τους και να γίνουν έμπειροι εκπαιδευτές (trainers).

Επίσης, είναι τα σημεία που συγκεντρώνονται τα περισσότερα Pokemons, αλλά πάντα υπάρχει και η πιθανότητα να βρουν κάποιο σπάνιο που κυνηγούν για καιρό.

Pokemon - Σύνταγμα

Ήδη δημιουργήθηκε σελίδα στο Facebook η οποία έκανε την πρόσκληση στους ενδιαφερόμενους και γράφει χαρακτηριστικά: «Σάββατο 23 Ιουλίου όλοι οι εκπαιδευτές Πόκεμον μαζευόμαστε Μοναστηράκι για βραδινή επιδρομή».

Στη πρώτη βραδινή επιδρομή δήλωσαν συμμετοχή μέσω Facebook  τουλάχιστον 5000 άτομα αποδεικνύοντας τη φρενίτιδα που επικρατεί και στη χώρα μας για το νέο δημιούργημα της Νιντέντο.

Pokemon - Σύνταγμα

Pokemon - Σύνταγμα

Pokemon - Σύνταγμα

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)