Γενικά

01 Απριλίου 2015 11:15

Τα αστεία της Google για την Πρωταπριλιά

Η μηχανή αναζήτησης κάνει τις παραδοσιακές πρωταπριλιάτικες φάρσες της.

-

Η Google μας τα δείχνει όλα ανάποδα, γιορτάζοντας με αυτό τον τρόπο την Πρωταπριλιά. Και όχι μόνο. Η μηχανή αναζήτησης μέσα από μία σειρά φαρσών δίνει το χιουμοριστικό της στίγμα.

Η πρώτη κίνησή της είναι ότι έβαλε εντελώς ανάποδα τις λειτουργίες της. Έτσι, μπαίνοντας κάποιος στο google.com,  βλέπει ανάποδα τόσο τη διεύθυνση στη γραμμή διεύθυνσης, όσο και τα αποτελέσματα της αναζήτησης. Δοκιμάστε και θα καταλάβετε…

Εκτός από την αναποδιά όμως, έκανε δώρο στους χρήστες της και υπηρεσία pacman, λόγω της ημέρας. Όχι απλώς pacman, αλλά μπορείτε να το παίξετε πάνω σε χάρτη. Η υπηρεσία βρίσκεται στο Google Map.

 

Η Google Japan, εκτός από το Google Panda, το κουκλάκι που απαντά σε όλες τις ερωτήσεις του χρήστη, ανακοίνωσε και το πληκτρολόγιο με το οποίο μπορεί να γράψει κανείς χρησιμοποιώντας μία καραμούζα, αντί για το πληκτρολόγιο.

Άλλη υπηρεσία είναι αυτή της #chromeselfie, με την οποία μπορεί κανείς να σχολιάσει μία σελίδα ή ένα post τραβώντας μία selfie.

Τέλος υπάρχει και το νέο γραμματοκιβώτιο της Google, το Smartbox με το οποίο μπορεί ο χρήστης να λαμβάνει ειδοποίηση στο smartphone του ότι έχει λάβει mail.

Μέχρι στιγμής αυτές είναι οι φάρσες. Δώστε προσοχή όμως, γιατί η μέρα  δεν έχει τελειώσει, όπως και η φαντασία της Google.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)