Γενικά

10 Σεπτεμβρίου 2014 09:29

Τεχνολογική επανάσταση με iPhone 6, Apple Watch και Apple Pay

Επανάσταση όχι μόνο στην κινητή τηλεφωνία, αλλά και στο μοντέλο πληρωμών φέρνει για άλλη μια φορά η Apple.

-

Τη μεγαλύτερη εξέλιξη στα iPhones παρουσίασε όλο περηφάνια χθες ο Τιμ Κουκ, σε μια εντυπωσιακή εκδήλωση στο Κουπερτίνο της Καλιφόρνια, που είχε μέχρι και… μουσικό χαλί από τους U2. Μάλιστα ήταν τέτοια η «δίψα» του κόσμου να δει άμεσα τις νέες δημιουργίες του αμερικανικού κολοσσού, και να προχωρήσει άμεσα σε παραγγελίες που «έπεσε» μέχρι και η σελίδα του apple store.

Η αμερικανική εταιρεία ηλεκτρονικών ειδών παρουσίασε δύο νέα κινητά, το iPhone 6 καθώς και την βελτιωμένη έκδοση iPhone 6 Plus, ενώ ιδιαίτερα εντυπωσιακό είναι και το iwatch.

Δείτε ΕΔΩ αναλυτικά τα χαρακτηριστικά τους

Όμως ο Τιμ Κουκ δεν αρνήθηκε ότι το νέο μεγάλο όραμα της Apple δεν είναι άλλο από το ψηφιακό πορτοφόλι, το Apple Pay.

Και μπορεί η βασική τεχνολογία του Apple Pay να υπάρχει εδώ και χρόνια, βασισμένη σε ένα πρωτόκολλο ασύρματης επικοινωνίας σε απόσταση χιλιοστών το οποίο χρησιμοποιείται για τις ανέπαφες πληρωμές μέσω καρτών και smartphones.

Όμως μέχρι τώρα οι αμερικανοί δεν είχαν πεισθεί να αφήσουν την κάρτα στο πορτοφόλι και να χρησιμοποιήσουν το κινητό τους τηλέφωνο, «στοίχημα» που ευελπιστεί να κερδίσει πια η Apple.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)