Social media

23 Μαΐου 2014 15:31

Πολιτικό hashtag στο Twitter έγινε... παρωδία

Οπαδός του βρετανού Ντάιτζελ Φάρατζ χρησιμοποίησε τη δύναμη του Twitter για να περάσει το πολιτικό της μήνυμα, το οποίο όμως δεν άργησε να πάρει άλλες διαστάσεις...

-

Η Ντόνα Έντμουντς, οπαδός του βρετανού Νάιτζελ Φάρατζ, αποφάσισε να δημιουργήσει ένα hashtag στο Twitter, και φυσικά δεν περίμενε σε καμία περίπτωση αυτή την εξέλιξη. Συγκεκριμένα, η Έντμουντς δημιούργησε το #WhyImVotingUkip (γιατί ψηφίζω το UKIP), μέσω του οποίου ήθελε να περάσει το μήνυμα του ευρωσκεπτικιστικού κόμματος.

Η ίδια έκανε την αρχή, γράφοντας "#WhyImVotingUkip: επειδή είναι το μόνο κόμμα που θέλει τη Βρετανία έξω από την ΕΕ, να 'συνομιλεί' με τον κόσμο πάλι".

Δεν ήταν λίγα τα Tweets που μαζεύτηκαν κάτω από το αυτό το hashtag. Μόνο που ο κόσμος αποφάσισε να το δει και με χιούμορ.

Ένας χρήστης έγραψε για παράδειγμα: "#WhyImVotingUkip: επειδή είμαι πραγματικά έξαλλος με την Eurovision".

Και τα κοροϊδευτικά σχόλια άρχισαν να πέφτουν σαν βροχή:

- "#WhyImVotingUkip: επειδή όπως ο Νάιτζελ Φάρατζ, γίνομαι λίγο ρατσιστής όταν βαριέμαι".

- "#WhyImVotingUkip: επειδή να ψηφίζω ακροδεξιά και να κατηγορώ τις μειονότητες μετά από μια οικονομική ύφεση υπήρξε αποτελεσματικό στο παρελθόν, ας το ξανακάνουμε, λοιπόν".

- "#WhyImVotingUkip: διότι η Σακίρα θα έπρεπε να είναι μια pop star".

- "#WhyImVotingUkip: διότι κανένα πολιτικό κόμμα δεν υποστηρίζει τον λευκό, ετερόφυλο άνδρα της μεσαίας τάξης και αυτό πρέπει να αλλάξει".

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)