Social media

21 Μαΐου 2014 09:00

Εφαρμογή για να αξιολογήσεις τους ψηφιακούς φίλους σου

Αν αναρωτιέσαι ποια είναι η γνώμη των φίλων σου στο facebook για σένα, δεν έχεις παρά να εγκαταστήσεις μια εφαρμογή, που θα σου τα αποκαλύψει όλα!

-

FriendOrFoe ονομάζεται η εφαρμογή που σχεδίασε για το Facebook η εταιρεία τεχνολογίας και αντι-ιικών συστημάτων για ηλεκτρονικούς υπολογιστές Kaspersky Lab μέσω της οποίας οι χρήστες του δημοφιλούς δικτύου μπορούν να αξιολογούν πόσο «πολύτιμοι» είναι οι ψηφιακοί τους φίλοι.

Η εφαρμογή δείχνει τι σκέφτονται οι άλλοι χρήστες για τους ίδιους, ενώ αποκαλύπτει ποιοι από τους εκατοντάδες «followers» είναι πραγματικοί «fans».

Παράλληλα, η εφαρμογή αναδεικνύει και τις απειλές για τους χρήστες του κοινωνικού δικτύου και τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να προστατεύουν τις προσωπικές τους πληροφορίες.

Το FriendOrFoe είναι διαθέσιμο στα Αγγλικά, στα Ρωσικά, στα Γερμανικά, στα Γαλλικά, στα Ιταλικά, στα Ισπανικά, στα Πορτογαλικά (βραζιλιάνικη διάλεκτος), στα Ισπανικά (μεξικανική διάλεκτος), στα Αραβικά και στα Ιαπωνικά, ενώ θα ακολουθήσουν περισσότερες γλώσσες στο άμεσο μέλλον.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)