Social media

11 Απριλίου 2014 12:55

Γιατί καταργεί το chat το Facebook;

Στην εξειδικευμένη εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων Messenger στρέφει αναγκαστικά τους χρήστες του το Facebook

-

Αφαιρεί τη δυνατότητα chat μέσω της "παραδοσιακής" εφαρμογής του για mobile συσκευές το Facebook, διαδικασία που θα ολοκληρωθεί παγκοσμίως την ερχόμενη εβδομάδα.

Σε μια προσπάθειά τους να δικαιολογήσουν αυτόν τον «εξαναγκασμό» που επηρεάζει τα εκατομμύρια χρηστών του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης, στελέχη του Facebook επιδίδονται σε μπαράζ δηλώσεων, υπερασπιζόμενοι την απόφαση της εταιρείας.

Όπως ανέφερε στο The Next Web, εκπρόσωπος του Facebook, μέσω της ξεχωριστής εφαρμογής Messenger οι χρήστες είναι σε θέση να ανταλλάσσουν τα μηνύματά τους 20 φορές πιο γρήγορα απ' ότι μέσω της απερχόμενης ενσωματωμένης υπηρεσίας chat του Facebook.

Η επερχόμενη αλλαγή θα ισχύσει για τα λειτουργικά iOS, Android των mobile συσκευών αλλά δεν θα επηρεάσει τις χαμηλού κόστους και δυνατοτήτων Android συσκευές που έχουν εγκατεστημένη την παραδοσιακή εφαρμογή του Facebook αλλά ούτε τα iPad.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)