Υποψήφιοι Δημοτικών Εκλογών

09 Μαΐου 2014 23:36

Δήμος Ηλιούπολης

Σκληρή προμηνύεται η εκλογική αναμέτρηση στον Δήμο Ηλιούπολης, με δεδομένο ότι εννέα υποψήφιοι/ες διεκδικούν τη δημαρχία.

-



Την ανανέωση της θητείας του ζήτησε από τους δημότες της Ηλιούπολης ο απερχόμενος δήμαρχος και επικεφαλής του συνδυασμού «Πρώτα η Ηλιούπολη», Βασίλης Βαλασόπουλος, ο οποίος προέρχεται από το χώρο του ΠΑΣΟΚ, την ώρα που οι υπόλοιποι οκτώ υποψήφιοι επιδιώκουν να τον εκθρονίσουν από την ηγεσία του δήμου.

Αντίπαλοί του θα είναι ο Τάσος Ευσταθίου με τον συνδυασμό «Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά», ο οποίος έχει τη στήριξη της ΝΔ, ο υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Κοκοτίνης, επικεφαλής της παράταξης «ΗΛΙΟΥ – πόλις, ανθρώπινη πόλη», ο πρώην δήμαρχος, Γιάννης Αναγνώστου,  που ηγείται του συνδυασμού «Νέα Δημοτική Κίνηση για την Ηλιούπολη», αλλά κι η δημοτική σύμβουλος, Τασία Τσατσούλη, η οποία κατέρχεται στις εκλογές με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» και τη στήριξη του ΚΚΕ.

Το τιμόνι του δήμου διεκδικούν επίσης ο Δημήτρης Πανταζόπουλος ως επικεφαλής του συνδυασμού «Ενωτικό Αυτοδιοικητικό Κίνημα Ηλιούπολης» (ΕΝΑΚ), η Αργυρώ Πίκουλα με την παράταξη «Ηλιούπολη: Ανεξάρτητη Κοινωνία Πολιτών», και ο Γιώργος Σοφής με την παράταξη «Αριστερή Πρωτοβουλία».

 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)