Υποψήφιοι Δημοτικών Εκλογών

09 Μαΐου 2014 23:31

Δήμος Κερατσινίου - Δραπετσώνας

Ανοιχτό θεωρείται το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών στον Δήμο Κερατσινίου-Δραπετσώνας.

-

Επτά υποψήφιοι έχουν ριχτεί στη μάχη των δημοτικών εκλογών, με τον απερχόμενο Δήμαρχο, Λουκά Τζανή, να διεκδικεί την επανεκλογή του ως επικεφαλής του συνδυασμού «Καλή μέρα Κερατσίνι – Δραπετσώνα».

«Μπλόκο» στην ανανέωση της θητείας του θέλουν βάλουν ο Χρήστος Βρεττάκος, που έχει τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ, με τον συνδυασμό «Άλλος Δρόμος», ο δημοτικός σύμβουλος, Ζαχαρίας Ζούπης, επικεφαλής της παράταξης «Δημοτική Κίνηση Κερατσινίου – Δραπετσώνας "Αναγέννηση"», ο οποίος υποστηρίζεται από τη ΔΗΜΑΡ, ο υποψήφιος του ΚΚΕ, δημοτικός σύμβουλος Ηλίας Πατίδης, που κατεβαίνει στις εκλογές με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», καθώς κι τρεις ανεξάρτητοι υποψήφιοι.

Ο Χρήστος Σαλαλές με τον συνδυασμό «Κερατσίνι-Δραπετσώνα, Πολιτεία Αλληλεγγύης Ανάπτυξης», ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης, που είναι επικεφαλής της παράταξης «ΑΝ.Α.Σ.Α» και ο Φώτης Μελάς με την «Ανεξάρτητη Δημοτική κίνηση Κερατσινίου Δραπετσώνας».

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)