EveryDay Life

10 Ιουλίου 2014 20:00

Σακίρα και Ζιζέλ δίνουν λάμψη στην τελετή λήξης του Μουντιάλ

Η Σακίρα, θα τραγουδήσει το «λα λα λα» μαζί με τον Καρλίνιος Μπράουν, ενώ η Ζιζέλ θα μεταφέρει εντός σταδίου το τρόπαιο του Μουντιάλ.

-

Το γνώριμο πρόσωπο της Σακίρα θα εμφανιστεί στην τελετή λήξης του μουντιάλ της Βραζιλίας την προσεχή Κυριακή 13 Ιουλίου στο Ρίο, ενώ ένας ρόλος έχει δοθεί στην εκδήλωση και στο σούπερ μοντέλο Ζιζέλ Μπούντχεν.

Η 37χρονη Σακίρα, που είναι σύντροφος του Ισπανού αμυντικού της Μπαρτσελόνα, Ζεράρ Πικέ, θα δώσει το παρών για τρίτη συνεχή φορά σε τελετή παγκοσμίου κυπέλλου.

«Έχω μια περίπλοκη σχέση με το ποδόσφαιρο για προφανείς λόγους και καταλαβαίνω πραγματικά τι σημαίνει το μουντιάλ για τόσους πολλούς ανθρώπους, μεταξύ αυτών και για μένα. Αισθάνομαι παρά πολύ χαρούμενη που θα έχω την ευκαιρία να παρουσιαστώ για μία ακόμη φορά σε τελετή λήξης της διοργάνωσης», δήλωσε η Κολομβιανή τραγουδίστρια.

Η Σακίρα, θα τραγουδήσει το «λα λα λα» μαζί με τον Καρλίνιος Μπράουν, ενώ στην τελετή λήξης θα πάρουν μέρος και πολλοί άλλοι γνωστοί καλλιτέχνες, όπως οι Ιβέτ Σανγκάλο, Γουίκλιφ Τζιν και Κάρλος Σαντάνα, καθώς και μια ακαδημία Σάμπα του Ρίο. 

Η Ζιζέλ, στο μεταξύ, θα μεταφέρει εντός σταδίου το τρόπαιο του μουντιάλ, πριν την έναρξη του τελικού Αργεντινή-Γερμανία, συνοδεύοντας τον Κάρλες Πουγιόλ, τον αρχηγό της Ισπανίας στο θρίαμβο του 2010 στη Νότια Αφρική.

 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)