Νέα

07 Ιουλίου 2014 10:00

Ο Σούνιγκα απείλησε τον Νεϊμάρ πριν τον χτυπήσει

Δημοσιογράφοι από την Αργεντινή υποστηρίζουν ότι ο Νεϊμάρ απειλήθηκε πριν τεθεί νοκ άουτ από τον Σούνιγκα, βασιζόμενοι σε βίντεο από τον αγώνα.

-

Σχεδόν μία εβδομάδα μετά το αντιαθλητικό φάουλ που δέχτηκε ο Νεϊμάρ από τον παίκτη της Κολομβίας, στον μεταξύ τους αγώνα στο Μουντιάλ, Αργεντινοί δημοσιογράφοι υποστηρίζουν ότι ο Σούνιγκα είχε απειλήσει τον άσο της Βραζιλίας πριν τον χτυπήσει.

Οι δημοσιογράφοι του TYC Sports στηρίζουν τα επιχειρήματά τους  σε βίντεο από στιγμιότυπο του αγώνα στο οποίο φαίνεται η μεταξύ τους λεκτική διαμάχη λίγο πριν την επίμαχη φάση.

Ο Νεϊμάρ νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο, από όπου έστειλε βίντεο απευθυνόμενος με δάκρυα στους οπαδούς της Εθνικής Βραζιλίας, τους οποίους κάλεσε να στηρίξουν την ομάδα τους. Την Κυριακή παραπονέθηκε ότι δεν νιώθει τα πόδια του, ενώ είναι δεδομένη η απουσία του από το υπόλοιπο του Μουντιάλ, μέχρις ότου ολοκληρωθεί η θεραπεία του.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)