Νέα

01 Ιουλίου 2014 08:45

Δεν επιστρέφει στην Ελλάδα ο Σάντος μετά και τις «βόμβες» για παίκτες

Για την πατρίδα του και όχι στην Ελλάδα αναχώρησε από τη Βραζιλία ο Φερνάντο Σάντος, μετά τον αποκλεισμό της εθνικής μας από τη συνέχεια του Μουντιάλ.

-

Σαν… κυνηγημένος αναχώρησε ο Φερνάντο Σάντος από την Βραζιλία, αφού πρώτα αποχαιρέτισε τους παίκτες της Εθνικής στα αποδυτήρια, επιλέγοντας να μην παραβρεθεί στο αποχαιρετιστήριο δείπνο που έδωσε η ΕΠΟ για τους διεθνείς μας.

Σαν να μην έφτανε μάλιστα αυτό, φτάνοντας στην Πορτογαλία, ο πρώην τεχνικός της Εθνικής με δηλώσεις του στην πορτογαλική εφημερίδα “Radio Noticias” άφησε αιχμές για τη συμπεριφορά ορισμένων παικτών.

Σύμφωνα λοιπόν με τον πορτογάλο τεχνικό, οι παίκτες της Εθνικής δεν ήταν συγκεντρωμένοι στον έξτρα χρόνο της παράτασης, ρίχνοντας καρφιά για κάποιους που όπως υποστήριξε το μόνο που τους ενδιέφερε ήταν η προσωπική τους επιτυχία. 

Ο Σάντος πάντως δεν θα ακολουθήσει την αποστολή που αναμένεται σήμερα το απόγευμα στην Αθήνα, καθώς χαιρέτισε τους παίκτες και αναχώρησε για την Πορτογαλία, μιας και υπήρχε απευθείας πτήση από το Ρεσίφε για την πατρίδα του.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)