EveryDay Life

30 Ιουνίου 2014 10:00

Οι Έλληνες celebrities δίπλα στην Εθνική

Όλοι οι Έλληνες παρακολούθησαν χθες την προσπάθεια της Εθνικής για την πρόκρισή της στην επόμενη φάση του Μουντιάλ, μεταξύ τους και προσωπικότητες του καλλιτεχνικού στερεώματος.

-

Η πορεία της Εθνικής στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου έκανε υπερήφανους όλους τους Έλληνες. Ο αποκλεισμός της από την Κόστα Ρίκα μπορεί να στεναχώρησε, αλλά σίγουρα δεν απογοήτευσε κανέναν. Οι  Έλληνες celebrities εξέφρασαν τη χαρά, την περηφάνια και τη στήριξή τους στους παίκτες της ομάδας που ανέβασαν την Ελλάδα και τη διάθεσή μας ψηλά με το επίτευγμά τους.

Εκτός από την Ελένη Φουρέιρα, που ως σύντροφος του Γιώργου Σαμαρά, έχει έναν παραπάνω λόγο να δηλώνει στη στήριξή της, ακολούθησαν ο Γιώργος Καπουτζίδης, ο Stavento, ο Νίκος Βουρλιώτης, ο Κώστας Βουτσάς, πολλοί ακόμα καλλιτέχνες από την Ελλάδα, αλλά και ο Έλληνας του «Τιτανικού» ο Billy Zane, που μέσω των social media έστειλαν το μήνυμά τους στην Εθνική μας ομάδα.

Διαβάστε τα όσα έγραψαν μετά το τέλος του αγώνα.

Γιώργος Καπουτζίδης

Δούκισσα Νομικού

Stavento

Ναταλία Γερμανού

Κλέλια Πανταζή

Γιάννης Τσιμιτσέλης

Νίκος Βουρλιώτης

Θάνος Πετρέλης

Billy Zane

Κώστας Βουτσάς

 

 

 

 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)