EveryDay Life

27 Ιουνίου 2014 18:53

Το «ντου» του Ντε Νίρο για το Μουντιάλ

Έφοδο σε σπίτι έκανε ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, για να δει αγώνα του Μουντιάλ.

-

Σε ένα άγνωστο σπίτι «μπούκαρε» ο Ντε Νίρο, για να δει τον αγώνα των ΗΠΑ με τη Γερμανία.

Ο ηθοποιός βρισκόταν στο Μπρούκλιν, για τα γυρίσματα της τελευταίας ταινίας του, «The Intern». Είχε ζητήσει από την παραγωγό εταιρεία να τοποθετήσει οθόνη στο σημείο, ώστε να μπορεί να παρακολουθήσει τον αγώνα. Συγκεκριμένα, η εταιρεία είχε στείλει ένα email στον διαχειριστή της πολυκατοικίας κτηρίου της γειτονιάς στο οποίο αναφερόταν:

«Ο πρωταγωνιστής μας, κ. Ντενίρο θα ήθελε να παρακολουθήσει το παιχνίδι του Παγκοσμίου Κυπέλλου σήμερα στις 12:00. Θα μπορούσαμε να τοποθετήσουμε μια μικρή δορυφορική κεραία στην ταράτσα του κτηρίου, το συντομότερο δυνατόν, και να τραβήξουμε ένα καλώδιο στο δρόμο για να ικανοποιήσουμε το αίτημά του;»

Όπως φαίνεται όμως το αίτημά του δεν έγινε δεκτό, οπότε ο φαν της Εθνικής ομάδας των ΗΠΑ βρήκε άλλη οδό. Σύμφωνα με το όσα ανέφερε στο Business Insider ένας κάτοικος της περιοχής, ο Ντε Νίρο μπήκε σε ένα διαμέρισμα, όπου είχε στηθεί κερκίδα για το παιχνίδι και το παρακολούθησε εκεί. Παράλληλα τα μέλη του συνεργείου «όργωναν» τη γειτονιά αναζητώντας ένα σπίτι για να παρακολουθήσει ο πρωταγωνιστής τον αγώνα.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)