Νέα

27 Ιουνίου 2014 13:00

Εκτός Μουντιάλ τρεις ακριβοπληρωμένοι προπονητές

Με… σκυμμένο το κεφάλι εγκατέλειψαν τη Βραζιλία τρεις από τους πιο ακριβοπληρωμένους προπονητές του κόσμου.

-

Φάμπιο Καπέλο, Τσέζαρε Πραντέλι και Ρόι Χότζον, τρεις προπονητές που αμείβονται με αστρονομικά ποσά, δεν κατάφεραν να οδηγήσουν τις ομάδες τους στην επιτυχία, κι εγκατέλειψαν με σκυμμένο το κεφάλι το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας. 

Ο πιο ακριβοπληρωμένος τεχνικός του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ο Φάμπιο Καπέλο, δεν κατάφερε να οδηγήσει τη Ρωσία στους «16», κι έτσι φαίνεται πως τα κάτι παραπάνω από 8 εκατομμύρια ευρώ που λαμβάνει ως ετήσιο μισθό πήγαν μάλλον στο… βρόντο. 

Ίδια κατάληξη και για τον Ρόι Χότζον των 4,4 εκατομμυρίων ευρώ, που δεν κατάφερε να προχωρήσει με την Αγγλία στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. 

Ανάλογη τύχη είχε και ο Τσέζαρε Πραντέλι των 3,2 εκατομμυρίων ευρώ, που είδε την Ιταλία να εμφανίζεται κατώτερη του αναμενόμενου στα γήπεδα της Βραζιλίας και να φτιάχνει πρόωρα τις βαλίτσες της επιστροφής.  

Αντίθετα ο Μιγκέλ Ερέρα του Μεξικού, μπορεί να αμείβεται μόλις με 160.000 ευρώ, σύμφωνα με τον Sport-Fm, ωστόσο οδήγησε την ομάδα του στη φάση των νοκ-άουτ και μάλιστα εμφατικά!

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)