EveryDay Life

27 Ιουνίου 2014 07:00

Δεν θα πάει στη Βραζιλία ο μικρός Jay, αλλά έστειλε συγκινητικό μήνυμα!

Η προσπάθεια έγινε, αλλά τελικά ο μικρός Jay δεν θα μπορέσει να βρεθεί στον αγώνα της Εθνικής μας με την Κόστα Ρίκα. Δείτε το μήνυμα του μικρού Jay!

-



Ενθουσιασμένος από την πρόσκληση της ΕΠΟ να πάει στο Μουντιάλ της Βραζιλίας προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά τον αγώνα της Εθνικής Ελλάδας με την Κόστα Ρίκα, την ερχόμενη Κυριακή, ήταν ο μικρός Jay, όμως ένα οικογενειακό ταξίδι στη Βοστώνη δεν θα του επιτρέψει τελικά να βρεθεί δίπλα στη «γαλανόλευκη» και τον παίκτη-ίνδαλμά του, τον Γιώργο Σαμαρά.

Όπως ανακοινώθηκε στη σχετική σελίδα του Facebook, «O Jay paei Mundial», που αριθμεί ήδη πάνω από 80.000 μέλη, ο πατέρας του Jay σε επικοινωνία του το πρωί γνωστοποίησε ότι «δεν θα μπορέσει να έρθει με τον Jay στα γήπεδα της Βραζιλίας γιατι είναι σε ταξίδι με την οικογένεια στην Βοστώνη».

Ο μικρός Jay, όμως, το μικρό αγοράκι από τη Βόρεια Ιρλανδία, που πάσχει από σύνδρομο Down και το οποίο πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος Σκωτίας από την Σέλτικ στην αγκαλιά του Γιώργου Σαμαρά, έστειλε μέσω βίντεο ένα συγκινητικό μήνυμα στον αγαπημένο του "Σάμι" και την Εθνική Ελλάδας, στέλνοντας τις ευχές του για τη νίκη απέναντι στους Κοσταρικανούς. Ευχήθηκε, μάλιστα, να κατακτήσει η "γαλανόλευκη" το Παγκόσμιο Κύπελλο.

«Καλή τύχη Σάμι. Ελπίζω να κατακτήσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο. Σάμι συγγνώμη, δεν θα είμαι εκεί, αλλά σε αγαπώ πάρα πολύ και ελπίζω να νικήσετε. Πάμε Σάμι», λέει στο βίντεο ο μικρός Jay και συγκινεί!

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)