Νέα

26 Ιουνίου 2014 16:45

Για όλα φταίει ο… Μπαλοτέλι

Στον Μάριο Μπαλοτέλι «φορτώνουν» οι Ιταλοί τον αποκλεισμό τους από το Μουντιάλ. Οι κατηγορίες στηρίζονται σε έναν καβγά που είχε με τον Πραντέλι.

-

Κάποιος πρέπει να φταίει για όλα. Για τον αποκλεισμό της Ιταλίας από το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου και για την κακή εμφάνιση της ομάδας…, φταίει ο Μάριο Μπαλοτέλι, σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, στο ημίχρονο του αγώνα της Ιταλίας με την Ουρουγουάη, υπήρξε φραστικό επεισόδιο μεταξύ του επιθετικού της Μίλαν με τον προπονητή του, Τζεράρε Πραντέλι, με τους συμπαίκτες του, Τζιανλουίτζι Μπουφόν και Ντανιέλε Ντε Ρόσι να παίρνουν το μέρος του προπονητή τους.

Στη συνέχεια, φέρεται πως προπονητής έκανε παρατηρήσεις στον Μπαλοτέλι στα αποδυτήρια, όπου τον απείλησε ότι αν δεν συμμορφωθεί θα τον αποσύρει από τον αγώνα. Ο επιθετικός δυσανασχέτησε, ενώ οι συμπαίκτες του, του υπέδειξαν να συμμορφωθεί με τις παρατηρήσεις του προπονητή του.

Εκείνος όμως τους είπε να τον αφήσουν να ηρεμήσει, πυροδοτώντας τα νεύρα του Πραντέλι, που του ζήτησε να «σκάσει» και τον έκανε αλλαγή με τον Παρόλο.

Πάντως ο τεχνικός αποχώρησε από την Εθνική Ιταλίας, κάτι το οποίο σημαίνει ότι ο Μάριο θα μπορέσει να συνεχίσει ακάθεκτος στην ομάδα.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)