Νέα

26 Ιουνίου 2014 00:52

Χατ-τρικ ο Σακίρι στο θρίαμβο της Ελβετίας

Η Ελβετία επικράτησε 3-0 της Ονδούρας και πήρε το εισιτήριο για τους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

-

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε η Ελβετία την αναμέτρηση με την Ονδούρα. «Μαέστρος», όμως, ήταν ο Σακίρι, ο οποίος πέτυχε χατ-τρικ και ήταν «κίνδυνος-θάνατος» για την αντίπαλη άμυνα.

Μόλις στο 6ο λεπτό ο Σακίρι άνοιξε το σκορ με υπέροχο φαλτσαριστό σουτ έξω από την περιοχή. Το δεύτερο γκολ ήρθε σε αντεπίθεση στο 31ο λεπτό με τον Ντρμιτς να βγάζει τον συμπαίκτη του τετ-α-τετ με τον αντίπαλο γκολκίπερ και τον Σακίρι να πλασάρει εύστοχα. Ο Ελβετός άσος ολοκλήρωσε το χατ-τρικ στο 71ο λεπτό και έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του Ότμαρ Χίτσφελντ.

Η Ελβετία κατέκτησε την δεύτερη θέση του 5ου Ομίλου και προκρίθηκε σε βάρος του Εκουαδόρ, που αναδείχθηκε ισόπαλο 0-0 με τη Γαλλία στο άλλο ματς.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ονδούρα: Βαγιαδάρες, Φιγκερόα, Μπερνάρντες, Γκαρσία, Ο. Παλάσιος, Μπένγκτσον, Κόστλι (40’ Παλάσιος), Μπόνιεκ, Εσπινόσα (46’ Τσάβες), Κλάρος, Μπέκελες.

Ελβετία: Μπενάλιο, Λιχτστνάινερ, Ινλέρ, Τσάκα (77’ Λανγκ), Μπεχράμι, Ροντρίγκες, Μεχμέντι, Ντρμιτς (73’ Σεφέροβιτς), Τζουρού, Σερ, Σακίρι (77’ Τζεμαϊλί).

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)