Νέα

25 Ιουνίου 2014 22:53

LIVE: Ονδούρα-Ελβετία και Εκουαδόρ-Γαλλία

Η Γαλλία έχει εξασφαλίσει την πρόκριση, ενώ Εκουαδόρ, Ελβετία και Ονδούρα θα διεκδικήσουν το άλλο εισιτήριο του 5ου Ομίλου.

-

 

Η Ελβετία χρειάζεται νίκη απόψε, προκειμένου να διεκδικήσει την πρόκριση. Η ομάδα του Ότμαρ Χίτσφελντ υστερεί στη διαφορά τερμάτων ένανι του Εκουαδόρ, το οποίο όμως έχει δύσκολη αποστολή απέναντι στους φορμαρισμένους Γάλλους. Μαθηματικές μόνο ελπίδες έχει η Ονδούρα, ενώ η Γαλλία έχει εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. 

Ονδούρα-Ελβετία: 0-3

Δύο γκολ από τον Σακίρι έχουν δώσει ισχυρό προβάδισμα στην Ελβετία, που διατηρεί τις ελπίδες της για πρόκριση. Μόλις στο 6ο λεπτό ο Σακίρι άνοιξε το σκορ με υπέροχο σουτ έξω από την περιοχή. Το δεύτερο γκολ ήρθε σε αντεπίθεση στο 31ο λεπτό με τον Ντρμιτς να βγάζει τον συμπαίκτη του τετ-α-τετ με τον αντίπαλο γκολκίπερ και τον Σακίρι να πλασάρει εύστοχα. Ο Ελβετός άσος ολοκλήρωσε το χατ-τρικ στο 71ο λεπτό και έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του Ότμαρ Χίτσφελντ.

Δείτε το πρώτο γκολ των Ελβετών:

Δείτε το δεύτερο γκολ του Σακίρι:

Δείτε το τρίτο γκολ του Ελβετού άσου:

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ονδούρα: Βαγιαδάρες, Φιγκερόα, Μπερνάρντες, Γκαρσία, Ο. Παλάσιος, Μπένγκτσον, Κόστλι (40’ Παλάσιος), Μπόνιεκ, Εσπινόσα (46’ Τσάβες), Κλάρος, Μπέκελες.

Ελβετία: Μπενάλιο, Λιχτστνάινερ, Ινλέρ, Τσάκα (77’ Λανγκ), Μπεχράμι, Ροντρίγκες, Μεχμέντι, Ντρμιτς (73’ Σεφέροβιτς), Τζουρού, Σερ, Σακίρι.

 

Εκουαδόρ-Γαλλία: 0-0

Οι παίκτες του Εκουαδόρ και της Γαλλίας πήγαν στο ημίχρονο στα αποδυτήρια με το 0-0. Δυνατή κεφαλιά του Πογκμπά στο 38ο λεπτό απέκρουσε ο Αλεξάντερ Ντομίνγκεζ, ενώ στον αντίποδα ο Γιορίς κράτησε ανέπαφη την εστία του σε κεφαλιά του Ένερ Βαλέντσια.

Με 10 παίκτες από το 50' το Εκουαδόρ λόγω αποβολής του Αντόνιο Βαλέντσια.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Εκουαδόρ: Ντομίνγκες, Παρέδες, Αγιόβι, Γκουάγκουα, Εράζο, Νομπόα, Μίντα, Μοντέρο, Αντόνιο Βαλέντσια, Αρόγιο, Ενέρ Βαλέντσια.

Γαλλία: Γιορίς, Ντιν, Σακό, Σανιά, Κοσιελνί, Σνάιντερλιν, Ματουιντί (67’ Ζιρού), Πογκμπά, Γκριζμάν, Σισοκό, Μπενζεμά.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)